Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: “Το δίκιο θα κερδίσει”

Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: "Το δίκιο θα κερδίσει"

Με ανακοίνωση τους οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δηλώνουν την συμμετοχή του στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας (18:00) που θα λάβει χώρα στην Καμάρα.

Όλοι στον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για το σημερινό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 6.00μ.μ στην Καμάρα. Μετά το κάλεσμα της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη και ο Σύλλογος των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να συμμετέχει σε αυτό.

"Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στηρίζουμε την ΠΑΕ και τον Πρόεδρο μας, Ιβάν Σαββίδη, στον αγώνα για την διαφύλαξη των κεκτημένων με ιδρώτα στο γήπεδο και φυσικά στη μάχη ενάντια σε όσους προσπαθούν να κηλιδώσουν την ιστορία του Συλλόγου μας.

Ο ΠΑΟΚ δεν καταδέχεται χαρές ούτε δώρα από κανέναν, απαιτεί όμως τους καρπούς του κόπου στο χορτάρι. Φτάνει η ασυλία και τα χατίρια των κυβερνήσεων στην ομάδα των πολλών αμφίβολων πρωταθλημάτων.

Το δίκιο θα κερδίσει! Η προσπάθεια να διακοπεί το πρωτάθλημα για να μην παίξετε στην Τούμπα δεν θα περάσει! Ραντεβού στις 18:00 στην Καμάρα! Βετεράνοι ΠΑΟΚ", αναφέρει η ανακοίνωση των παλαίμαχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΣ ΠΑΟΚ: "Φαρσοκωμωδία όσα έγιναν στη Βουλή"
Καταγγελία ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Αρειο Πάγο για μέλος της ΕΕΑ
ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει μήνυση και για σύσταση συμμορίας σε τρία μέλη της ΕΕΑ
ΠΑΟΚ: Το Tweet για το συλλαλητήριο στην Καμάρα
Οργισμένη ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Θα φτάσουμε μέχρι το CAS"

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *