ΒΟΜΒΑ»: παίρνουν διαζύγιο Αντόνιο Μπαντέρας – Μέλανι Γκρίφιθ!

9Να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, μετά από 18 χρόνια γάμου και ένα παιδί, αποφάσισαν ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Μέλανι Γκρίφιθ, με την είδηση του διαζυγίου να ταράζει τη διεθνή showbiz!

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η ηθοποιός, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές, που μάλλον… άργησαν να τις καταλάβουν. Παράλληλα, η Γκρίφιθ ζητά να αναλάβει την επιμέλεια της κόρης τους, η οποία θα γίνει 18 τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται.

Αν και πηγές από το περιβάλλον του πάλαι ποτέ ζευγαριού αναφέρουν πως ο χωρισμός ήταν φιλικός, πληροφορίες λένε ότι η διαδικασία δεν αποκλείεται να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς το πρώην ανδρόγυνο έχει να μοιράσει την κοινή περιουσία, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ακίνητα σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ισπανία.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1995 κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Τwo Mutch», ενώ η Γρίφιθ είχε εξομολογηθεί ότι η πρώτη γνωριμία τους δεν ήταν καθόλου ρομαντική. Ένα χρόνο αργότερα, στις 14 Μαΐου 1996, ξάφνιασαν τους πάντες ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας και, μετά από λίγο καιρό, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Στέλλα.

Πάντως, οι «κακές γλώσσες» λένε πως το ζευγάρι είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις, λόγω της… ζήλειας της 56χρονης ηθοποιού. Αυτό είναι το τέταρτο διαζύγιο για την Γκρίφιθ και δεύτερο για τον Μπαντέρας…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *