Βρείτε ΑΥΤΟ Το Σημείο και Πιέστε το για 2 Λεπτά. Δείτε ΤΙ θα συμβεί στο Σώμα σας.

1Σε κάθε γωνιά του κόσμου οι άνθρωποι συνεχώς ψάχνουν για εναλλακτικούς και φυσικούς τρόπους για τη θεραπεία παθήσεων και διαταραχών στην υγεία. Δεν θέλουν να.. στηρίζονται στις σύγχρονες επιλογές για την υγεία, και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει;
Αυτές οι θεραπείες συνήθως περιλαμβάνουν δυνατά και πανάκριβα φάρμακα, τα οποία συχνά έχουν χειρότερες παρενέργειες από το πραγματικό πρόβλημα, το οποίο αρχικά υποτίθεται ότι πρέπει να αντισταθμίσουν.
Αυτός είναι εν μέρει ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι καταλήγουν να στρέφονται σε ομοιοπαθητικά φάρμακα, σε μια προσπάθεια να εξισορροπήσουν με φυσικό τρόπο και να θεραπεύσουν το σώμα τους, καθώς και το πνεύμα τους.

Μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας προέρχεται από την αρχαία Κινέζικη ιατρική της πιεσοθεραπείας.
Το μασάζ και η εφαρμογή πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιφέρετε φυσικές αλλαγές στο σώμα σας. Η απλή πίεση ενός σημείου μπορεί να μειώσει πόνους και να ελαττώσει την ένταση στο σώμα μας.
Η πιεσοθεραπέια δρα διεγείροντας τις χιλιάδες νευρικές απολήξεις στα χέρια και τα πόδια, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος. Τα πόδια έχουν πάνω από 15.000 νεύρα και όλα συνδέονται για να σχηματίσουν ένα δίκτυο που φτάνει σε διαφορετικές περιοχές του σώματος, όπως στα κύρια όργανα και τους αδένες μας.
Πολλοί έχουν διαπιστώσει ότι χρησιμοποιώντας τις απλές τεχνικές στο σπίτι μπορούν να ανακουφίσουν σημαντικά τον πόνο και την ταλαιπωρία που προκαλείται από τις κοινές ασθένειες. Έχουν απαλλαγεί από πονοκεφάλους, προβλήματα πέψης, προβλήματα ύπνου, πόνο στην πλάτη, ακόμη και μείωσαν τα συμπτώματα τόσο από κρυολογήματα όσο και γρίπη, κάνοντας μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια, που σχετίζονται με την προβληματική περιοχή.
Ένα τέτοιο σημείο ονομάζεται “Μεγάλη Βιασύνη” (Great Rushing), που εντοπίζεται ανάμεσα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και το δεύτερο δάχτυλο. Εφαρμόζοντας πίεση σε αυτό το σημείο για τουλάχιστον 2 λεπτά την ημέρα, βοηθάει να απαλλαγείτε από την ναυτία, από το κοιλιακό άλγος, οσφυαλγία, κράμπες, εμετό, πονοκέφαλο, αϋπνία και άλλες διαταραχές του ύπνου. xorisorianews.gr
Ένα άλλο σημείο που κάνει θαύματα όταν εφαρμόζεται πίεση είναι το σημείο Τρία Διερχώμενα Γιν (Three Yin Crossin). Για να το εντοπίσετε πρώτα πρέπει να βρείτε το ψηλότερο σημείο στο εσωτερικό του αστραγάλου σας. Από το σημείο αυτό μετρήστε πλάτος περίπου τέσσερα δάχτυλα προς το εσωτερικό του ποδιού σας, και το σημείο θα είναι ακριβώς πίσω από το οστό της κνήμης.
Μόλις το εντοπίσετε, πιέστε στο σημείο προς τα κάτω με τον αντίχειρά σας για 6 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, αφήστε για 2 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε το ίδιο για τουλάχιστον 5 λεπτά. Στη συνέχεια, αλλάξτε πόδι, βρείτε το σημείο στο άλλο σας πόδι, και επαναλάβετε. Αν διαπιστώσετε ότι αυτή η μορφή πιεσοθεραπείας σας ωφελεί, μπορείτε να το επαναλάβετε για μια ακόμη φορά σε κάθε πόδι. Επίσης, εάν νιώσετε πόνο όταν πιέζετε, αυτό σημαίνει ότι πιέζετε σε λάθος σημείο και πρέπει να σταματήσετε αμέσως.
Συνιστάται να κάνετε αυτή τη πιεσοθεραπεία το βράδυ και τακτικά για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Μελέτες έχουν δείξει ότι το σημείο Three Yin Crossing μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει τον πόνο και την δυσφορία που προέρχονται από κράμπες κατά της διάρκεια της περιόδου στις γυναίκες. Βοηθάει επίσης για την ανακούφιση από φούσκωμα, αέρια, και προβλήματα πέψης, καθώς και να βοηθήσει στη βελτίωση ουρολογικών και πυελικών διαταραχών. Επιπλέον, το απλό μασάζ μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση του άγχους και του στρες, τη χρόνια κόπωση, και την αϋπνία.

Οι θεραπείες είναι απίστευτα απλές και εύκολες να εφαρμόσουμε, αλλά το καλύτερο μέρος είναι το γεγονός ότι είναι βολικές και δεν κοστίζουν ούτε ένα ευρώ, αν γίνει στην άνεση του σπιτιού σας.
Ωστόσο, αν έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία που έχει εκπαιδευτεί σε αυτήν την αρχαία τέχνη.
Αν είστε διστακτικοί ή έχετε αμφιβολίες για το αν η πιεσοθεραπεία θα μπορούσε να σας βοηθήσει, σκεφτείτε αυτό: δεν έχετε τίποτα να χάσετε και πολλά να κερδίσετε απλά κάνοντας στον εαυτό σας ένα μασάζ ποδιών. Τουλάχιστον θα αισθανθείτε πιο άνετοι και χαλαροί. Τα πόδια μας περνάνε από πολλές κακουχίες και πόνο καθημερινά και συχνά τα παραμελούμε.
Έτσι, απόψε, όταν ξεκουράζεστε, βγάλτε τα παπούτσια σας και τις κάλτσες σας, και κάντε στον εαυτό σας ένα μασάζ ποδιών! Κάντε το πριν πάτε για ύπνο και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και πιο ποιοτικά.
Δοκιμάστε το σήμερα και μοιραστείτε αυτό το χρήσιμο άρθρο με τους φίλους σας για να τους βοηθήσετε να αποκτήσουν καλύτερη υγεία!

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *