Βόλος: “Να επαναληφθεί το ματς, αλλά και αγώνες που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός”

Βόλος: "Να επαναληφθεί το ματς, αλλά και αγώνες που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός"

Η ΠΑΕ Βόλος υποστήριξε σε ανακοίνωσή της ότι είναι θετική στην επανάληψη του αγώνα, αρκεί "να επαναληφθούν οι αγώνες όπου τα διαιτητικά εγκλήματα ευνόησαν τον Ολυμπιακό".

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε αναφορά σε δύο αγώνες που στο παρελθόν έγιναν "κλοπές υπέρ του Ολυμπιακού και έχουν κρίνει τίτλους", αλλά και "δύο φετινούς αγώνες όπου ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί σκανδαλωδώς και έχει κερδίσει βαθμούς που δεν άξιζε".

Ανέφερε, ακόμα, ότι είναι θετικός στην επανάληψη του αγώνα που έγινε χθες στο Πανθεσσαλικό και ολοκληρώθηκε 0-0 με την προϋπόθεση "να επαναληφθούν οι αγώνες όπου τα διαιτητικά «εγκλήματα» ευνόησαν τον Ολυμπιακό και μάλιστα κάποια από αυτά του χάρισαν τίτλους".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ:

"Σε απάντηση του παραληρήματος μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός που δυστυχώς με τις πράξεις κάποιων παραγόντων του ξεφτιλίζεται στο Πανελλήνιο, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ Βόλος είναι σύμφωνη με την επανάληψη του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός, με την προϋπόθεση πριν από αυτό να επαναληφθούν οι αγώνες όπου τα διαιτητικά «εγκλήματα» ευνόησαν τον Ολυμπιακό και μάλιστα κάποια από αυτά του χάρισαν τίτλους.

Και για όσους έχουν ξεχάσει τις κλοπές υπέρ του Ολυμπιακού, ενδεικτικά σας αναφέρουμε δύο αγώνες όπου έχουν κρίνει τίτλους αλλά και δύο φετινούς αγώνες όπου ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί σκανδαλωδώς και έχει κερδίσει βαθμούς που δεν άξιζε:

11/5/2016 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (τελικός κυπέλλου) 3-1 ΚΛΟΠΗ

19/2/2011 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1 ΚΛΟΠΗ

25/9/2019 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 ΚΛΟΠΗ

19/10/2019 Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1 ΚΛΟΠΗ

Θα μπορούσαμε φυσικά να αναφέρουμε εκατοντάδες άλλα ματς όπου τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από τη διαιτησία, αλλά το θεωρούμε περιττό, μια και όλη η φίλαθλη Ελλάδα γνωρίζει.

Το μόνο που έχουμε να επισημάνουμε είναι ότι δεν γίνεται να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Με νταϊλίκια και εκφοβισμούς δεν κερδίζονται ούτε οι αγώνες αλλά και ούτε και τα πρωταθλήματα. Αυτές οι πρακτικές και οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Κύριοι του Ολυμπιακού, μην μικραίνετε άλλο τον ιστορικό αυτό σύλλογο.

ΗΜΑΡΤΟΝ

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Βόλος είναι μία ομάδα που σε κάθε αγώνα επιδιώκει το καλύτερο δυνατό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ούτε που μας απασχολεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: "Να δημοσιευτούν οι ηχογραφημένες συνομιλίες των διαιτητών εντός 24ώρου"
Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3: "Αλλοίωση αποτελέσματος"
Πώς θα τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα;
Καρεμπέ: "Πού είσαι VAR";
Ολυμπιακός: Καταθέτει μηνύσεις, θα ζητήσει επανάληψη του αγώνα με τον Βόλο
Κωλο -VAR- εμα
Ξέσπασμα Μαρινάκη για διαιτησία: "Να φάνε αυτά τα ποδοσφαιρικά περιττώματα"
Βόλος – Ολυμπιακός 0-0: "Μπλόκο" στο Πανθεσσαλικό

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *