Γίνεται πανίσχυρη η ΑΕΚ

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓΗ χθεσινή μέρα δεν αποκλείεται να αποδειχτεί κομβική για το μέλλον της ΑΕΚ, καθώς περιελάμβανε θετικές εξελίξεις σε δύο ζητήματα που αφορούν άμεσα το σύλλογο και την ευημερία του.

Πρωτίστως, φαίνεται πως το θέμα του γηπέδου μπήκε σε έναν πολύ καλό δρόμο. Η συνάντηση με φορείς της κυβέρνησης και του Δήμου έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, διαπιστώθηκε για πρώτη φορά σύμπλευση από όλες τις πλευρές και τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Η «Ένωση» φαίνεται πως έχει καταφέρει να πείσει ότι γήπεδο τέτοιων προδιαγραφών και με τόσα ανταποδοτικά οφέλη για την περιοχή, αλλά και το κράτος, δεν μπορεί αν γίνει στην έκταση του παλιού οικοπέδου. Κι από τη στιγμή που δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, όλες οι πλευρές φαίνεται πως συμφωνούν για να προχωρήσουν στο σχέδιο της «Αγια-Σοφιάς». Η πλευρά της «Δικέφαλος 1924» θα στείλει σήμερα σε αυτή του Δήμου κάποια συμπληρωματικά στοιχεία για το σχέδιό της με τεχνικά ζητήματα, θα χρειαστεί ένα διάστημα περίπου ενός μηνός για να μελετηθούν και να επεξεργαστούν και ακολούθως θα γίνει νέο ραντεβού για τις τελικές αποφάσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να μην έρθουν σε ρήξη με το Δήμο, αλλά έχοντας τον ψηφισμένο νόμο για το ρυθμιστικό σχέδιο, αλλά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας υπέρ τους, να εξασφαλίσουν τη συναίνεση όλων των πλευρών στα επόμενα βήματα που θα γίνουν.

Στο μεταξύ, πολύ ελπιδοφόρα για το μέλλον της ΑΕΚ ως ΠΑΕ είναι και η συμφωνία με το πρόγραμμα Elite, που τη βάζει σε τροχιά εισόδου στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Η «Ένωση» θεωρείται μια υγιής και κερδοφόρα «εταιρεία» με προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και η συνεργασία αυτή, η πρώτη που γίνεται από ελληνικής πλευράς, θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στο μέλλον. Ενδεικτικό είναι πως στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν περισσότερες από 200 εταιρείες, καθώς επίσης πληθώρα συμβούλων και επενδυτών, με τη συνεργασία των οποίων μια επιχείρηση μπορεί να «εκτοξευτεί» οικονομικά. Η ένταξη της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, που αναμένεται να επικυρωθεί στις 27 Απριλίου, θεωρείται αποτέλεσμα των προσπαθειών τόσο του Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και του Μάκη Αγγελόπουλου, στενού συνεργάτη του «τίγρη», αλλά και μεγαλομετόχου στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Επιστρέφει ο «Μίλο»

Μέσα στη μέρα αναμένεται η επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα μετά από περίπου δέκα μέρες στη Βραζιλία. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει αποκτήσει άποψη για συγκεκριμένους παίκτες και ετοιμάζει τις εισηγήσεις του. Στη λίστα του είναι ένας γκολκίπερ, ενώ έκανε διερευνητικές επαφές και για τον μεσοεπιθετικό Λούκα. Αποφάσεις για το αν και για ποιους παίκτες θα γίνουν προτάσεις θα ληφθούν μετά από σύσκεψη με τους Μπάγεβιτς και Δέλλα, πάντα σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τα οικονομικά δεδομένα.

Το’ πε και το κάνει

Σήμερα θα κατατεθεί η μήνυση του φιλάθλου της ΑΕΚ, Χρήστου Γαρυφάλλου, κατά του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι. Ο φίλος της «Ένωσης», που ήταν στο ΟΑΚΑ με τον γιο του για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να καταθέσει στην Ευελπίδων καταγγέλλοντας τον προπονητή και τον μέσο των «ερυθρόλευκων» για χυδαία και προκλητική συμπεριφορά.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *