Γιασικεβίτσιους: “Έχουμε 48 ώρες να βρούμε κάτι ανάμεσα στα πόδια μας”

Γιασικεβίτσιους: "Έχουμε 48 ώρες να βρούμε κάτι ανάμεσα στα πόδια μας"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν εκνευρισμένος μετά τη βαριά ήττα από τη Φενέρ και την κάκιστη εμφάνιση των παικτών του και δεν το έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου.

Η βαριά ήττα της Ζαλγκίρις από τη Φενέρμπαχτσε με 33 πόντους διαφορά μάλιστα εξόργισε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και αυτό φάνηκε και από τις ατάκες του λιθουανού προπονητή στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.

Ο Σάρας ζήτησε περισσότερη σκληράδα στο δεύτερο παιχνίδι και τόνισε πως άπαντες έχουν 48 ώρες ώστε να βρουν κάτι ανάμεσα στα πόδια τους.

"Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε. Προφανώς και ήταν καλύτερα προετοιμασμένη και με καλύτερη καθοδήγηση από τον πάγκο. Το πιο σημαντικό πάντως ήταν πως έπαιξε πιο δυνατά. Σίγουρα η εμπειρία έπαιξε ρόλο. Εμείς δεν κάναμε τίποτα στο παρκέ και δεν είδε ο κόσμος την Ζαλγκίρις του τελευταίου διμήνου. Πρέπει τις επόμενες 48 ώρες να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει του Game 2.

Η διαφορά δεν παίζει ρόλο, απλά η Φενέρ προηγείται με 1-0. Υπάρχουν 48 ώρες στη διάθεσή μας ώστε να πούμε στους παίκτες που να επιτεθούν, με ποιον τρόπο και να ανεβάζουμε τη σκληράδα μας στο επίπεδο που μας έφερε μέχρι εδώ. Μας… πόνεσαν τα 23 λάθη κυρίως από τα γκαρντ μας. Έχουμε 48 ώρες για να βρούμε κάτι ανάμεσα στα πόδια μας.

Δε με νοιάζει το παρελθόν και τα ρεκόρ θετικά ή αρνητικά, αυτά αλλάζουν όλη την ώρα. Έχουμε 2019 και σε 48 ώρες η Ζαλγκίρις παίζει το Game 2 με τη Φενέρ".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *