ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ;;;

MIA ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ

ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ…. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ, ΛΟΓΟ ΤΟΚΩΝ,ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ,

ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ…

ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ

(ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΠΙΤΙΑ, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ Κ.Α.)…

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ “ΧΡΗΜΑΤΑ” ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,

ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΕΗ.

Το παρακάτω βίντεο εξηγεί πως γίνεται

το κόλπο αυτό εδώ και πολλά χρόνια

στις περισσότερες χώρες του κόσμου

με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης

την οποία οι ίδιες οι τράπεζες δημιουργούν

ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

κάτω από τις ίδιες πάντα δικαιολογίες.

Δείτε το βίντεο στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=cOyxM2Z9U98

Για να καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει, πρώτα από όλα πρέπει να χωρίσουμε τις τράπεζες σε δυο κατηγορίες.

Από την μια είναι οι τράπεζες που βρίσκονται στο παρασκήνιο και κρύβονται πίσω από εθνικά ονόματα π.χ. Κεντρική τράπεζα Ελλάδος (ΚτΕ), Ομοσπονιδακή τράπεζα Αμερικής (FED), Κεντρική τράπεζα Αγγλίας (BoE), Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) κτλ, για να παραπλανήσουν τον κόσμο ότι είναι δημόσιες και να νομίζει ο κάθε “νανουρισμένος” από τα ΜΜΕ, και την δικτατορική ψευτοδημοκρατία, ότι λειτουργούν για το κοινό συμφέρον, ενώ στην πράξη είναι ιδιωτικές και λειτουργούν για τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους, από την σύσταση τους εδώ και περίπου 200 χρόνια.

Αυτές έχουν αποσπάσει το καταστροφικό αποκλειστικό προνόμιο από κυβερνήσεις του παρελθόντος -την οποία κομπίνα συνεχίζουν οι σημερινές κυβερνήσεις- από την μια να τυπώνουν σε λευκά χαρτιά, χωρίς κανένα αντίκρισμα σε δικά τους περιουσιακά στοιχεία και μάλιστα μονοπωλιακά και αποκλειστικά, τα χρήματα που κυκλοφορούν στην χώρα (αν δηλαδή κάνετε και εσείς το ίδιο θα φυλακιστείτε ενώ δεν διαφέρετε σε τίποτα από αυτούς) και από την άλλη να ελέγχουν τις τράπεζες που γνωρίζει ο κόσμος και να θεσμοθετούν τους όρους λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος και μέσω αυτών των δυο μηχανισμών να ελέγχουν την οικονομία της χώρας αντίστοιχα. Πράγμα που δίνει με την σειρά του τον έλεγχο στις επιχειρήσεις (ποιες θέλουν να κλείσουν και ποιες να επιβιώσουν), στο εμπόριο και στους δείκτες (τιμάριθμο, πληθωρισμό, χρηματιστήρια, ισοτιμίες νομισμάτων κ.τ.λ.), ουσιαστικά στην ζωή των πολιτών και σε κάθε τους δραστηριότητα…

Αυτές οι επονομαζόμενες συνήθως “κεντρικές τράπεζες” τυπώνουν χαρτιά τα οποία ονομάζουν χρήματα, ομόλογα κ.τ.λ. και με αυτά δανείζουν επίσης τις κυβερνήσεις (δανείζονται δηλαδή από αυτές οι κυβερνήσεις τα χρήματα που όφειλαν να τυπώνουν ίδιες οι κυβερνήσεις για να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους με αποτέλεσμα να είναι καταχρεωμένες σ αυτές και ασφαλώς εκεί που δανείζεσαι υποδουλώνεσαι και από εκεί τελικά κυβερνιέσαι)
Από την άλλη είναι οι τράπεζες τις οποίες γνωρίζει ο κόσμος οι οποίες επίσης δανείζονται αλλά και ελέγχονται από τις παραπάνω κεντρικές τράπεζες και με τον ίδιο τρόπο υποδουλώνονται στις επιθυμίες των προαναφερόμενων κεντρικών τραπεζών όπως οι κυβερνήσεις που προαναφέρθηκε.

Τα χρήματα λοιπόν που δανείζεστε από τις τράπεζες που γνωρίζετε ανήκουν -όπως θα διαβάσετε αν προσέξετε καλά τι γράφουν επάνω- στις πρώτες τράπεζες που προαναφέρθηκαν.

Τι λοιπόν να το κάνουν αυτές αν τους γυρίζατε πίσω τα χρήματα που σας δάνεισαν μέσω των τραπεζών που γνωρίζετε;;;

Αφού είναι λευκά χαρτάκια τυπωμένα με την φίρμα τους;;;

ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ –ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ- ΕΝΤΟΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ.

ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΕΝΤΟΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΧΑΡΤΙΑ» ΠΩΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΙΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΣΕΙ;

Αυτή την απλή μαθηματική σκέψη δεν έκαναν τον κόπο να την συλλάβουν τόσα δισεκατομμύρια μυαλά στον κόσμο (και οποίοι την συνέλαβαν και προσπάθησαν να ξυπνήσουν τον κόσμο και να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους. ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.
(Βλέπε: Δολοφονίες προέδρων)

Δεν θέλουν χρήματα… αφού είναι οι μόνες που έχουν την άδεια να τυπώνουν όσα θέλουν και χαρτί υπάρχει άφθονο…την περιουσία σας θέλουν (δηλαδή ότι δημιουργήσατε με τα “χαρτιά” που σας δάνεισαν) και τον έλεγχο στην καθημερινή σας ζωή, την υγεία σας και γενικά κάθε σας δραστηριότητα…
(βλέπε προσεκτικά: πρωτόκολλα της Σιών)

“Χρήματα” λοιπόν τυπώνουν όσα θέλουν, όπως θα δούμε παρακάτω, ο μηχανισμός αυτός που έχουν καθιερώσει με τον δανεισμό και τους κύκλους της οικονομίας με φούσκες, υφέσεις και πολέμους -όπως βλέπουμε στα σχετικά βίντεο παρακάτω- τους έδωσε τον έλεγχο αρχικά των μεγάλων χωρών όπως Αγγλία και Γαλλία και στην συνέχεια Αμερική, Αφρική, Ευρώπη κ.τ.λ.
(βλέπε όλα τα σχετικά μικρά βίντεο με τα στοιχεία εδώ)

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ
ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΠΙΛΙΣΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ- ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΥΦΕΣΕΙΣ.Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΥΜΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

Γιατί οι τράπεζες δεν θέλουν να εξωφλούνται τα δάνεια;Τα ακόλουθα βίντεο είναι πολύ κατατοπιστικά δείτε τα προσεκτικά.
Ουσιαστικά το μάζεμα του κυκλοφορούν χρήματος, που πρίν έριχναν απερίσκεπτα οι τράπεζες στην αγορά, όπως θα δείτε στα ακόλουθα βίντεο, γίνεται κατ επανάληψη εδώ και πολλά χρόνια και είναι η βασική μεθόδευση κάθε οικονομικής κρίσης.

1)Τράπεζες: Πως μεθοδεύουν τις οικονομικές κρίσεις και που αποσκοπούν
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el#p/a/u/0/cOyxM2Z9U98
2)FED: ευθύνες για τις παγκόσμιες κρίσεις
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/1/HpqRhvHI9ZQ
3)
FED: Ιδιωτική τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/3/fAPyVcJ_qCk

Δεν γίνεται σήμερα ακριβώς το ίδιο με αυτά που είδατε να επαναλαμβάνονται το 1894, 1929, στα παραπάνω βίντεο; και μάλιστα με στοιχεία και οχι υποθέσεις η θεωρίες συνομοσίας οπως θέλουν τα αποκαλούν αυτοί που θέλουν να τα υποβιβάζουν και να τα θάβουν…

Ετσι και στις μέρες μας, ολοι ζήσαμε το προηγούμενο διάστημα όπου οι τράπεζες πλημμυρήσανε την αγορά με χρήμα, για άσκοπη κατανάλωση, φουσκώνοντας παράλληλα τις τιμές σε δυσθεώρητα ύψη και τώρα το μαζεύουν ρίχνοντας την αγορά σε βαθιά ύφεση.

Με τις όποιες δικαιολογίες την μεθόδευση αυτή που περιγράφεται στα βίντεο την βοηθά πάντα το κράτος, που αν παρακολουθίσετε προσεκτικά ολα τα μέτρα που πέρνονται, τελικά εχουν σαν αποτέλεσμα αυτό που περιγράφεται στα βιντεο αυτά,δηλαδή το μάζεμα του χρήματος που κυκλοφορεί. (αύξηση φόρων, για να πληρώνει τους τραπεζίτες δανειστές του -που σημειωτέων όλα δείχνουν ότι δημιούργησαν και αυτή την οικονομική κρίση- και περικοπή των μισθών, άρα και τα χρήματα που κυκλοφορούν στην αγορά και θα μπορούσαν να κινήσουν το εμπόριο και την παραγωγή, στραγγαλίζοντας έτσι μαζικά όλες τις επιχειρήσεις).

Όλα μοιάζουν με μια καλοστημένη παγίδα στον Έλληνα πολίτη ο οποίος οδηγείται σ αυτό το συμπέρασμα αν συνυπολογίσει το πόσο προσεκτικά αποφεύγουν να κάνουν πράξη οποιεσδήποτε εξαγγελίες τους περι ανάπτυξης. Με απλά λόγια, το να με φορολογείς όταν εργάζομαι είναι θεμιτό, αλλά όταν με φορολογείς για να μου κλείσεις την επιχείρηση, το σπίτι, την οικογένεια είναι το λιγότερο εγκληματικό. Και αυτά που συμβαίνουν σήμερα όπως φαίνεται καθαρά από τα παραπάνω βίντεο συμβαίνουν κατ εξακολούθηση και τα καταστροφικά αποτελέσματα για τους πολίτες είναι γνωστά σ αυτούς που χαράζουν την πολιτική και παίρνουν τις αποφάσεις.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Τα χαμηλά επιτόκια 3 & 4% που του διαφημίζανε μαζί με όλη την ειδεισιογραφία του προηγούμενου διαστήματος ήταν μέρος του στημένου κόλπου για να πέσουν οι Έλληνες στην παγίδα και να δανειστούν για ν αγοράσουν αυτά που αύριο ίσως χάσουν στον πλειστηριασμό. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ Τ ΑΚΙΝΗΤΑ…!

Τα τότε δημοσιεύματα των ξένων «οικων» περί σταθερότητας και ανάπτυξης δεν καλλιεργήσανε την άποψη στον Έλληνα πολίτη που τώρα του ρίχνουν και την ευθύνη ότι φταίει αυτός που έφαγε το δόλωμα.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΚτΕ (ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ και ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ -ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ-.

Το αποτέλεσμα της μεθόδευσης αυτής, πάντα είναι το ίδιο.Λιγοστεύει το κυκλοφορούν χρήμα στην αγορά, αυτή πέφτει σε βαθιά ύφεση, δεν υπάρχει χρήμα να καλύψουν οι άνθρωποι τις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να περνάνε τα περιουσιακά στοιχεία των επιχειρήσεων και των πολιτών στις τράπεζες.Τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής και άλλων συντονισμένων μεθοδεύσεων, εξηγούνται στο παρακάτω βίντεο:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/0/cOyxM2Z9U98
Και τα γνωρίζουν οι κυβερνήσεις εδω και πολλά χρόνια, αλλά δεν έχουν την δύναμη ν αντιδράσουν. Για τον πολύ απλό λόγο του ότι τα ΜΜΕ (τα μέσα ενημέρωσης) τα οποία είναι συνυπεύθυνα σ αυτούς τους οικονομικούς κύκλους ρίχνουν το φταίξιμο στους πολιτικούς και το κόλπο συνεχίζεται με την αλλαγή προσώπων, μια και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι πρωτίστως τα ΜΜΕ τον σπρώξανε να πέσει θύμα του οικονομικού κύκλου και τα ιδια ΜΜΕ θα τον οδηγήσουν στην άνοδο και την πτώση του επόμενου οικονομικού κύκλου .http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/16/CNOLZM8bpFU
Οι ποσότητες του χρήματος που ρίχνουν στην αγορά, στην πραγματικότητα κοστίζει στην πραγματικότητα ελάχιστα, αφού όπως βλέπουμε καθαρά στα βίντεο το δημιοιοργούν από το τίποτα. π.χ. Εκδίδουν ομόλογα (δηλαδή χαρτιά μελλοντικής εκπλήρωσης, κάτι σαν επιταγές που γνωρίζουν οι περισσότεροι από εμάς, τις οποίες στην συνέχεια ανανεώνουν με νεότερες επιταγές κ.τ.λ.). Δημιουργούν έτσι χρήμα ζεστό το οποίο δανείζουν, ρίχνοντας το στην αγορά.

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ

Το χρήμα που κυκλοφορεί είναι δημόσια περιουσία και έπρεπε να μοιράζεται από το κράτος κατευθείαν στους πολίτες για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους και όχι να το δημιουργούν οι ιδιωτικές τράπεζες και να το αρμέγουν (επιτόκια) πριν καν αυτό βγει στην αγορά.

Έπρεπε δηλαδή να μοιράζεται από το κράτος άτοκα κατευθείαν στον κόσμο, μέσω διαφόρων ενισχύσεων, επιδοτήσεων, πληρωμών των αναγκών του κ.τ.λ. να κάνει τον κύκλο τους στην αγορά (παράγοντας πλούτο και ανάπτυξη, δίνοντας δουλειές στον κόσμο) και να καταλήγει μέσω των φόρων ξανά στο κράτος, όπου θα το μοίραζε ξανά εκεί που πρέπει.

Αυτός είναι ο υγιείς κύκλος του χρήματος.
Έτσι γινόταν παλιά όταν οι κοινωνίες ευημερούσαν και υπήρχε ειρήνη και ανάπτυξη.

ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Ας υποθέσουμε τώρα ότι εμείς είμαστε στην θέση της τράπεζας.
Αν πληρωνόμαστε τα δάνεια που χορηγήσαμε θα έπρεπε να πληρώσουμε φόρους. Μας αρέσει; Ασφαλώς όχι. Σε κανένα δεν αρρέσει να πληρώνει φόρους πόσο μαλλον στις τράπεζες.

Αν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με τις άλλες τράπεζες να προκαλέσουμε όλοι μαζί μια ύφεση στην αγορά με την έλλειψη χρήματος ώστε να μην μπορέσουν να μας πληρώσουν τα δάνεια οι δανειολήπτες γιατί δεν θα το κάναμε;

Στην περίπτωση αυτή θα αναγκάζονται να πουλάνε για ασήμαντα ποσά ότι αγοράσανε πανάκριβο πριν που είχαμε διοχετεύσει άφθονο χρήμα στην αγορά. Μάλιστα τώρα θα πουλάνε και ενδεχομένως τα φιλέτα που σε άλλη περίπτωση δεν θα πουλάγανε ποτέ. Κληρονομήσανε από πάππου προς πάππου οι οποίοι νομίζανε ότι εξασφαλίσανε τις επόμενες γενιές τους. Αν τώρα το χρήμα που υπάρχει στην αγορά δεν φτάνει για να εξοφληθούν τα δάνεια που δώσαμε τι θα κάνουν. Ασφαλώς δεν θα βρίσκουν χρήματα και έτσι θα κατασχέτουμε την περιουσία τους.

Αν τους δώσουμε χαρτιά να γράφουν επάνω ποσά ότι θέλουν θα δημιουργήσουμε πλασματικό χρήμα που δεν θα υπάρχει σε υπαρκτό για να πληρωθεί όταν θα λιγοστέψουμε να τους δίνουμε χαρτιά και χρήματα. Σ εκείνη την περίοδο του θερισμού που θα μαζεύουμε τους καρπούς μας, όταν θα δίνουν αυτοί χαρτιά λογικά κανείς δεν θα τα παίρνει. Ωραία, να το κάνουμε και αυτό καλό μου φαίνεται. Πώς να τα ονομάσουμε αυτά τα χαρτιά; Εγώ λέω να τα ονομάσουμε γραμμάτια, επιταγές κ.τ.λ.

Πώς το είπες, δεν θα υπάρχει το χρήμα στην πραγματικότητα για να πληρωθούν οι επιταγές που κυκλοφορούν; Ωραία αυτό μας χρειάζεται. Ότι ώρα θα λιγοστεύουμε και τις επιταγές θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα που περνάνε όταν έρθει η ώρα ένα – ένα από την σφαγή.

Αν μάλιστα μπορούσαμε να τους βάλουμε να φέρουν, τους φίλους και τους συγγενείς για να υπογράψουν και αυτοί σαν εγγυητές για τους αρχικούς δανειολήπτες θα το κάναμε; Αν υπογράψουν και οι φίλοι τους σαν εγγυητές, όταν θα έχουμε προκαλέσει ασφυξία στην αγορά από την έλλειψη χρήματος τότε θα παίρνουμε και την περιουσία των τριτεγγυτών μόλις τελειώσουμε με τους αρχικούς δανειολήπτες.

Μας αρέσουν τα ακίνητα ειδικά όταν τα παίρνουμε σαν αντάλλαγμα ενός μόνο μέρους τους χρέους που φορτώσαμε τους δανειολήπτες.

Έτσι θα γράφουμε και ζημιές στα λογιστικά μας και δεν θα πληρώνουμε φόρους αλλά επιπλέον τις χρονιές που θα έρθουν και θα φέρουμε ξανά την αφθονία του χρήματος που θα βγάζουμε κέρδη θα τα μειώνουμε αποσβένοντας τις σημερινές ζημιές, έτσι θα έχουμε μειωμένη φορολογία ακόμα και στις εποχές που θα δείχνουμε κέρδη.

Αργότερα που θα ξαναδίνουμε άφθονο χρήμα θα τα πουλάμε -όσα δεν κρατήσουμε και θέλουμε να πουλήσουμε- σε πολύ ακριβότερες τιμές, η θα τα εκμεταλλευόμαστε εμείς. Αν μπορούσαμε να ενοικιάσουμε τα ακίνητα και τις επιχειρήσεις που κατασχέσαμε στους ιδιοκτήτες τους θα το κάναμε;

Αν μπορούσαμε να δώσουμε και σε φίλους που μας κάνανε διάφορες εξυπηρετήσεις και έχουμε υποχρέωση κάποια φθηνά ακίνητα, θα το κάναμε;

Αν μάλιστα μπορούσαμε να φροντίζαμε οι ανώτερες αρχές να μας αναγκάσουν να περιορίσουμε τα δάνεια και το κυκλοφορούν χρήμα γιατί να μην το κάναμε; Να έχουμε και ένα ακόμα άλλοθι.Αν μάλιστα μπορούσαμε να βάλουμε το κράτος να βάζει περισσότερους φόρους για να τραβήξει το χρήμα από την αγορά γιατί να μην το κάναμε;

(το χρήμα που κυκλοφορεί παράγει πλούτο και εμείς δεν θέλουμε να παράγεται πλούτος, άρα πρέπει να σταματήσει η κυκλοφορία του χρήματος. Όταν ο ψαράς τραβά τα δίχτυα του ταΐζει ταυτόχρονα και τα ψάρια; Ασφαλώς όχι).
Απλά χρειαζόμαστε μια δικαιολογία για το κράτος και είμαστε έτοιμοι.

Το κράτος θα πει ότι έχει αυξημένα χρέη, και πρέπει να συμμαζέψει τα οικονομικά του οπότε είμαστε έτοιμοι και από εκεί. Ασφαλώς τα χρέη δεν τα δημοιούργησαν οι τωρινοί πολιτικοί αλλά οι προηγούμενοι. Αν τώρα εμείς και οι συνεργάτες μας έχουμε δανείσει και το κράτος δεν θα ήταν ακόμα πιο εύκολά όλα τα παραπάνω;

(Το απόφθευγμα του Γ. Παπανδρέου που θα μήνει στην σύγχρονη ιστορία :ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δηλαδή να τους κοροιδεύουμε και απο πάνω…)

Μόνο που το κράτος πρέπει να κακοδιαχειρίζεται τα χρήματα που του δίνουμε για να μην υπάρχει περίπτωση να επενδύονται δημιουργικά και να παράγουν πλούτο. Αν τους τρέχαμε όλους από γραφείο σε γραφείο να ανταλλάζουν χαρτιά και να μην έχουν χρόνο να δουλέψουν δημιουργικά δεν θα ήταν καλύτερο. Ωραία ας ονομάσουμε αυτή την μέθοδο γραφειοκρατία. Εμείς το συμφέρον μας είναι να μην τακτοποιηθεί ποτέ το κράτος και να μην συμμαζευτεί. Μόνο λόγια να λένε και πρόχειρα συμμαζέματα να κάνουν αυτό δεν θα μας συμφέρει; Αν βάζανε μόνιμες βάσεις και τα πράγματα στην θέση τους θα μας συμφέρει; Ασφαλώς όχι γιατί την επόμενη φορά θα θέλουμε να επαναλάβουμε το ίδιο κόλπο και δεν θα μπορούμε.

Ωραία, τώρα αν μπορούσαμε να βάλουμε το κράτος να μας δίνει τα χρήματα που εισπράττει από φόρους από αυτούς τους ίδιους εμείς έχουμε στριμώξει οικονομικά γιατί δεν θα το κάναμε;

Αν μπορούσαμε να βάλουμε τώρα και το κράτος στο χρέος γιατί δεν θα το κάναμε; Π.Χ. Να του δανείσουμε χρήματα τα οποία να σπαταλήσει σε διάφορες δαπάνες;

Στο κάτωθι βίντεο από το λεπτό 1,39,11 εως 1,40,28 έχει όλες τις απαντίσεις στα παραπάνω ερωτίματα, εξηγεί πως λειτουργούν οι τράπεζες ανα τον κόσμο από την αρχαιότητα εως σήμερα:

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 1915
(ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ)
Από το λεπτό 1,39,11 εως 1,40,28 λέει για τις οικονομικές κρίσεις που προκαλούν αυτοί που ελέγχουν το χρήμα για ν παίρνουν σε εξευτελιστικές τιμές τεράστια περιουσιακά.

πηγή: http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/money-masters_15.html

Επίσης θα βρείτε πολύ συμαντικά στοιχειά όπως ποιά ειναι η FED, ποιές είναι οι κεντρικές τράπεζες πολλών χωρών και για ποιων τα συμφέροντα δουλεύουν.

Αν τώρα πιστεύετε ότι χρειάζονται επειγόντως μόνιμες και με σεβασμό στον άνθρωπο λύσεις:

Έχουμε την γνώμη ότι όσο η αγορά θα στηρίζεται σε δανεικό χρήμα από ιδιώτες δεν πρόκειται να λείψουν αυτές οι καταστροφικές για την κοινωνία πρακτικές.

Στην αρχαία Ελλάδα που τα είχαν δει όλα αυτά, ήξεραν τι κάνανε όταν την διαχείριση του νομίσματος, την ισοτιμία των νομισμάτων, τις τράπεζες τις είχε το δημόσιο 100%.

Έτσι το κράτος έδινε όσα χρήματα χρειαζόντουσαν για την ανάπτυξη στον κόσμο για να κρατά μια μόνιμη ισορροπία στην αγορά και από την άλλη έβαζε φόρους σ αυτούς που καταφέρνανε να συγκεντρώνουν τον πλούτο ώστε να τα δίνει στους φτωχούς και να συνεχίζει ο κύκλος ομαλά και απρόσκοπτα.

Έκανε ωφέλημα έργα και δεν φρέναρε με την γραφειοκρατία τους πολίτες από τις δουλειές τους.

Απλά στην αρχαία Ελλάδα έβλεπαν αυτό που σήμερα δεν βλέπουμε γιατί κάποιοι μας ρίξανε στάχτη στα μάτια. Έβλεπαν που οδηγούν όλα αυτά που κάνανε και τα εφαρμόζανε με ανθρωπιά.
Πως επαληθεύονται λοιπόν τα εβραικά προτόκολα (οδηγίες για την παγκόσμια διακυβέρνηση)

Πρωτόκολλο Έκτο
Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=343

via

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *