Γιώργος Παράσχος: «Επιβάλλεται να είμαι παρών στον τοκετό. Αν λιποθυμήσω, λιποθύμησα… »

40Ο νιόπαντρος Γιώργος Παράσχος στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον γάμο του με την Χρύσα Κροκίδα, μιλά για τη μεγαλύτερη στιγμή του, το γάμο του αλλά και την λαχτάρα του για το πρώτο τους παιδί!
Τι εντυπώσεις σας άφησε ο γάμος σας που έγινε το Σάββατο στην Καβάλα; «Περάσαμε υπέροχα. Ήταν φυσικά πρωτόγνωρη η εμπειρία του γάμου. Ευτυχώς, όλα πήγαν έτσι όπως τα περιμέναμε και ακόμα καλύτερα. Το χαρήκαμε! Τα ομορφότερα λόγια που ακούσαμε ήταν «εύχομαι τα παιδιά σας να σας μοιάσουν και να γίνουν καλοί άνθρωποι». Ήρθε πάρα πολύς κόσμος, ακόμα και άτομα που δεν περιμέναμε. Ηταν ένα μεγάλο πάρτι! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ζήσαμε αξέχαστες στιγμές στην Καβάλα. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε… Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους συγγενείς που μας τίμησαν και μοιράστηκαν μαζί μας τη χαρά μας»
Πώς νιώθατε το διάστημα πριν από το γάμο; «Περίμενα αυτήν τη μέρα πώς και πώς. Είχα μια περιέργεια να δω πώς θα ένιωθα εκεί¬νη τη στιγμή, πώς θα ήταν όλη η κατάσταση. Σκεφτείτε ένα μικρό αγόρι, που προσπαθούσε να φανταστεί πώς θα ήταν όταν θα πήγαινε στο στρατό, όταν θα έπαιρνε το δίπλωμα του και μετά πώς θα ήταν στο γάμο του»
Δεν έχουμε κανένα νέο για εγκυμοσύνη. «Όχι ακόμη, αλλά το θέλουμε πολύ».
Η επόμενη και ίσως η πιο δυνατή εμπειρία ζωής μάλλον θα είναι το παιδί. «Σίγουρα . Μου λένε πολλοί «όσο θα είναι έγκυος η γυναίκα σου, δεν θα καταλαβαίνεις και πολλά πράγματα Θα πρέπει να δεις το μωρό πρώτα».
Θέλετε να είστε παρών στον τοκετό; «Δεν μπορώ να λείπω μια τέτοια στιγμή. Προς Θεού! Πρέπει να είμαι παρών στον τοκετό. Επιβάλλεται! Αν λιποθυμήσω, λιποθύμησα…», λέει στο περιοδικό ΕΓΩ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *