Γκιλιέρμε: “Νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση”

Γκιλιέρμε: "Νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση"

Οι Γκιλιέρμε και Καμαρά μίλησαν στην κάμερα της NOVA μετά το φινάλε του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο και της νίκης των Πειραιωτών με το εμφατικό 5-0 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-0 τον Βόλο στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική της Super League 1, σημειώνοντας τα τέσσερα από τα πέντε τέρματά του στο τελευταίο 20λεπτο, όπου ήταν εκρηκτικός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε το 3Χ3 και πλέον στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τότεναμ (18/9, 19:55) για την φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Γκιλιέρμε, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα, ανέφερε στην κάμερα της NOVA: "Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είμαστε χαρούμενοι όταν αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν φυσιολογική, καθώς ο Βόλος ξεκίνησε δυνατά, αλλά προς το τέλος η απόδοσή του έπεσε".

Για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της ομάδας: "Ο ρόλος μου είναι να παίζω πολύ με την μπάλα, γι αυτό προσπαθώ διαρκώς. Είμαι χαρούμενος που βλέπω τα νούμερά μου να βελτιώνονται".

Για το πού οφείλεται η βελτίωση της ομάδας: "Σε σχέση με πέρυσι η διαφορά μας είναι ότι δεχόμαστε πολύ λίγα γκολ. Φυσικά και αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς. Νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι γεγονός και φυσικά είναι απόρροια των θετικών αποτελεσμάτων".

Για το αν σκέφτηκαν καθόλου την Τότεναμ: "Την Τότεναμ θα αρχίσουμε να την σκεφτόμαστε από τώρα και μετά. Διότι δεν γίνεται να σκέφτεσαι ένα ματς όταν παίζεις ήδη κάποιο άλλο".

ΚΑΜΑΡΑ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ"

Ο Καμαρά ανέφερε με τη σειρά του: "Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί ξέραμε πως το σημαντικό ήταν να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Είναι πάντα κίνητρό μας η νίκη και τώρα πάμε στο επόμενο ματς".

Για το ότι έμεινε χαμηλά στο σκορ το ματς μέχρι το 70ό λεπτό: "Ο Βόλος είναι θεωρητικά μικρή ομάδα, αλλά ήρθε να παίξει στα ίσια. Αξίζει το σεβασμό μας, έπρεπε να τον αντιμετωπίσουμε όπως του άξιζε και το τελικό σκορ ήρθε χάρη σε εμάς".

Για το σχόλιο του Μαρτίνς περί συγκέντρωσης: "Όλοι έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και το κάναμε. Είμαστε όλοι έτοιμοι πάντα να τα δώσουμε όλα".

Για τις συνεχείς του υποχρεώσεις: "Αυτή είναι η δουλειά μου. Δε θα σταματήσω ποτέ να τρέχω και να προσπαθώ, προσφέροντας είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση. Σημασία έχει πάντα η ομάδα".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *