Γνωρίστε την οικογένεια που αποφάσισε να ζήσει στο… 1986! (Βίντεο)

79Γνωρίστε τους Μακμίλαν, μια οικογένεια από τον Καναδά η οποία αποφάσισε να απαρνηθεί τη σύγχρονη τεχνολογία και να γυρίσει τον χρόνο πίσω στο 1986!

Ο 29χρονος Μπλερ Μακμίλαν και η 28χρονη σύντροφός του, Μόργκαν, πέταξαν στα σκουπίδια τα κινητά τους τηλέφωνα, τα iPad και τους υπολογιστές τους, άλλαξαν κούρεμα και ρούχα και γύρισαν στη δεκαετία του ’80.

Τους τελευταίους 12 μήνες τα παιδιά παίζουν με παραδοσιακά παιχνίδια και δεν είναι «κολλημένα» στα tablet όλη την ημέρα, κάτι που ήταν ο βασικός λόγος που οδήγησε τους δύο γονείς να αλλάξουν τη ζωή τους.

Έτσι, μετακόμισαν σε ένα σπίτι που είχε χτιστεί το 1980, αγόρασαν παλιά αντικείμενα και πλέον δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι, σε σχέση με τη ζωή που έκαναν περιτριγυρισμένοι από την τεχνολογία.

«Είμαστε πιο χαλαροί. Δεν περνάμε πια όλη την ημέρα “τσεκάροντας” το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το Facebook και έχουμε χρόνο ο ένας για τον άλλο», είπε η Μόρκαν.

Το μόνο πρόβλημα για την οικογένεια είναι ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετωπίζει ο υπόλοιπος κόσμος, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω τους, ξεσπούν σε γέλια κάθε φορά που τους αντικρίζουν, θεωρώντας «τρελή» την απόφαση να ζήσουν σε μία άλλη εποχή.

Πάντως, οι Μακμίλαν δηλώνουν πως θα επιστρέψουν σύντομα στη μοντέρνα πραγματικότητα, αλλά θα το κάνουν με τον δικό τους τρόπο και χωρίς βιασύνη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *