Γουέσλι Τζόνσον: “Ήρθα για νίκες και τίτλους”

Γουέσλι Τζόνσον: "Ήρθα για νίκες και τίτλους"

Ο Γουέσλι Τζόνσον έφτασε το πρωί της Κυριακής (18/8) στην Αθήνα, ανοίγοντας τον χορό των αφίξεων των ξένων παικτών του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι δήλωσε μετά την άφιξή του.

Ο πρώτος ξένος παίκτης του Παναθηναϊκού πάτησε το πόδι του στην Αθήνα. Την αρχή έκανε ο Γουέσλι Τζόνσον, ο οποίος έφτασε το πρωί της Κυριακής (18/8) στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", προκειμένου να γνωριστεί με τη νέα ομάδα του, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πάρει μία πρώτη γεύση από την χώρα μας.

"Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, το ίδιο και η οικογένειά μου. Ήρθα για να φέρω τίτλους στην ομάδα, νομίζω ότι αυτό έχουν όλοι στο μυαλό τους. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου σε όλη την καριέρα μου, από το κολέγιο και το ΝΒΑ μέχρι τώρα, είναι να κερδίζω", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ, λίγο μετά την άφιξή του.

Όταν ρωτήθηκε για το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό και το τι θα πρέπει να περιμένουν οι "πράσινοι" από αυτόν, ο Τζόνσον απάντησε: "Έχει πολύ ένθερμους οπαδούς και μακρά ιστορία επιτυχιών. Από μένα θα πρέπει να περιμένουν πολύ πάθος, ενθουσιασμό, ενέργεια, σουτ, αθλητικότητα, αυτά βασικά, ωστόσο είμαι παίκτης που κάνω λίγο απ' όλα στο γήπεδο".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *