Γουόριορς: Έκτη σερί σεζόν με +50 νίκες

Γουόριορς: Έκτη σερί σεζόν με +50 νίκες

Με τη νίκη τους επί των Πίστονς οι Γουόριορς έφτασαν τις 50 νίκες, κάτι που συμβαίνει για έκτη συνεχόμενη σεζόν.

Οι Γουόριορς έκαναν τα… απαραίτητα κόντρα στους Πίστονς, νικώντας τους με 121-114. Ενώ όμως η νίκη από μόνη της πιθανόν να μην έλεγε κάτι, ήταν σημαδιακή για τους Γουόριορς, αφού ήταν η Νο50 για την φετινή σεζόν, με τους πρωταθλητές να έχουν πλέον ρεκόρ 50-23.

Με αυτό τον τρόπο οι Γουόριορς έφτασαν τις +50 νίκες για 6η σερί σεζόν, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Για να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικό είναι αυτό, αξίζει να αναφερθούν δύο πράγματα:

1. Πριν ξεκινήσει αυτό το σερί του το Γκόλντεν Στέιτ "μέτρησε" 19 σερί σεζόν που δεν έφτασε τις 50 νίκες.

2. Συνολικά στην ιστορία του πριν ξεκινήσει αυτό το σερί είχε μόλις 4 σεζόν με +50 νίκες!

"Είναι σουρεαλιστικό όλο αυτό" δήλωσε ο Στεφ Κάρι μετά τον αγώνα, για να προσθέσει: "Όποιος ξέρει την ιστορία του συλλόγου και πόσο δύσκολο είναι γενικά να κερδίζει μία ομάδα αγώνες στο ΝΒΑ, να κερδίζει πρωταθλήματα και να μένει ενωμένη μέσα στα χρόνια, σεζόν με την σεζόν.

Χρειάζεται να έχεις πολλούς ταλαντούχους παίκτες που είναι αφιερωμένοι σε αυτό τον σκοπό και θέλουν το καλύτερο για την ομάδα. Από την διοίκηση, μέχρι το τεχνικό επιτελείο και όλους τους υπόλοιπους. Νομίζω ότι εκτιμώ αυτά που έχουμε πετύχει και θέλω να συνεχίσουμε έτσι για όσο περισσότερο καιρό μπορούμε".

AP Photo/Mark J. Terrill

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *