Γουόριορς: Εκτός για τα Game 3, 4 και (αν γίνει) 5 κόντρα στους Μπλέιζερς ο Ντουράντ

Γουόριορς: Εκτός για τα Game 3, 4 και (αν γίνει) 5 κόντρα στους Μπλέιζερς ο Ντουράντ

Οι Γουόριορς ανακοίνωσαν ότι θα παραταχθούν χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ στα Game 3, 4 και (αν χρειαστεί) Game 5 της σειράς με τους Μπλέιζερς. Εκτός μέχρι τότε και ο Κάζινς.

Ο Κέβιν Ντουράντ θα παραμείνει στα… πιτς μέχρι νεοτέρας. Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος των Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς, ο σταρ των πρωταθλητών δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στο Πόρτλαντ για τα Game 3 και Game 4 της σειράς με τους Μπλέιζερς και η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα.

Για την ακρίβεια, αυτή η ανακοίνωση σημαίνει αυτόματα ότι αν η σειρά φτάσει σε Game 5, τότε θα απουσιάσει και από αυτό το παιχνίδι ο "KD", αφού το Game 5 είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 22 Μαίου.

Ο Ντουράντ παραμένει εκτός δράσης από τις 9 Μαϊου, όταν και υπέστη θλάση στην δεξιά γάμπα στο Game 5 με τους Ρόκετς. Έκτοτε απουσίασε από το Game 6 με τους Ρόκετς και τα Game 1 και Game 2 κόντρα στους Μπλέιζερς, με το Γκόλντεν Στέιτ να έχει αποφύγει να δώσει χρονοδιάγραμμα επιστροφής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Γκόλντεν Στέιτ ξεκαθάρισε ότι εκτός δράσης για τα Game 3 και Game 4 (και αν γίνει το Game 5) της σειράς με τους Μπλέιζερς τέθηκε και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς (ρήξη τετρακεφάλου), ο οποίος επίσης θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα.

AP Photo/John Hefti

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *