Γρηγορίου: “Θεωρώ πως αξίζαμε τον βαθμό σήμερα”

Γρηγορίου: "Θεωρώ πως αξίζαμε τον βαθμό σήμερα"

Ο κόουτς της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία της αναμέτρησης.

Η ΑΕΛ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-0, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία τα οποία εκφράστηκαν και με ανακοινώσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου μετά το ματς.

Ο κόουτς της ΑΕΛ τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ερχόταν από πολύ καλά αποτελέσματα και έχει αλλάξει την εικόνα της στο δεύτερο γύρο. Κι εμείς όμως θέλαμε να δείξουμε μεγαλύτερη μαχητικότητα στο σημερινό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα σε σχέση με το ματς με τον Παναιτωλικό.

Δεν μπορέσαμε όμως να πάρουμε κάτι. Δεν θα μείνω στα τρία πέναλτι, αλλά η εν γένει συμπεριφορά σ’αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να την καταλάβω. Από το πρώτο λεπτό, από ένα φάουλ κι ένα πλάγιο μπορείς να καταλάβεις τις δυσκολίες του αγώνα.Δεν έχω δει ακόμα τις φάσεις και τις προσπερνάω. Αλλά δεν μας συμπεριφέρθηκαν όπως έπρεπε. Δεν θα κρίνω λοιπόν την διαιτησία.

Στο πρώτο μέρος θέλαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους και να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά σε σχέση με το ματς με τον Παναιτωλικό. Με το γκολ που δεχθήκαμε μετά τα δύο πέναλτι και μπήκαμε σε μία διαδικασία να γίνουμε πιο επιθετικοί και να ρισκάρουμε και στους χώρους που μας άφησε ο αντίπαλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη εμφάνιση ρισκάροντας αρκετά, βγήκαμε στην επίθεση, πήραμε πρωτοβουλίες, κάναμε φάσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το 0-2 ακούγεται σαν μία καθαρή νίκη για τον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρώ πως αξίζαμε τον βαθμό σήμερα.

Συνεχίζουμε όμως και κοιτάμε το επόμενο ματς. Πέρασε ένα εξαήμερο όπου με δύσκολα παιχνίδια, ήρθαν και τα νέα παιδιά που είχαν κάποιοι αρκετούς μήνες αποχή και θα πρέπει να ενταχθούν στην ομάδα για να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο.

Ότι κάνουμε μετά από νίκες, θα κάνουμε το ίδιο και με τις ήττες. Όλες οι ομάδες περνάνε μία τέτοια περίοδο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος κι εμάς μας συμβαίνει τώρα. Θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το κομμάτι και ψυχολογικά κι από θέμα δουλειάς».

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *