Γυμνές φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς αναστατώνουν το Διαδίκτυο

1«Πειρατικές» φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μια σειρά από αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος όπως η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Λόρες και η αισθησιακή τραγουδίστρια Ριάνα κυκλοφόρησαν την Κυριακή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να βλέπουμε πώς κάποιοι παίρνουν στα χέρια τους την ιδιωτική ζωή σας» σημείωσε με μια «οργισμένη» ανάρτηση στο μέσω κοινωνικής Twitter η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς.
Ο εκπρόσωπός της μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της ηθοποιού.
«Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ηρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της Τζένιφερ Λόρενς όπως μετέδωσε ο διαδικτυακός τόπος ΤΜΖ, που ειδικεύεται σε θέματα διασημοτήτων.
Στις επίμαχες φωτογραφίες που φέρεται να «πρωταγωνιστεί» η Λόρενς – βραβευθείσα με Οσκαρ το 2013 για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» – η ηθοποιός εμφανίζεται σε δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων, ενώ άλλες οι χάκερ ισχυρίζονται πως είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικές, με την 24χρονη να φωτογραφίζει τον εαυτό της.
Ανάμεσα στα θύματα των χάκερ που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι η Κίρστεντ Ντανστ, η Κέιτ Απτον, η Ριάνα, η Γουινόνα Ράιντερ κ.ά
Την Κυριακή ένας χρήστης στον ιστότοπο 4chan δημοσίευσε μια λίστα σχεδόν 100 προσωπικοτήτων από τον χώρο της σόουμπιζ για τις οποίες υποστήριξε ότι διαθέτει γυμνές φωτογραφίες. Ο ιστότοπος γρήγορα έσπευσε να σβήσει την ανάρτηση αλλά ήδη πολλές εικόνες άρχισαν να κυκλοφορούν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *