Δήλωση της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, κ. Ραχήλ Μακρή για τα όσα ανήκουστα δηλώθηκαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την 17Ν

Οι δηλώσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών, είναι πρώτα από όλα αντιπροσωπευτικές ενός τρόπου σκέψης που υπέθαλψε την τρομοκρατία σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης: Δηλαδή την κραυγαλέα περιφρόνηση της ζωής των θυμάτων άνανδρης «παραδειγματικής» τρομοκρατίας, περιφρόνηση με την οποία η 17Ν του Κουφοντίνα δικαιολογούσε τη στυγνή δολοφονία τους ως «ισοδύναμη» με τα τροχαία ατυχήματα.
Η ίδια νοοτροπία περιφρόνησης προς την αξιοπρέπεια του ατόμου, την ισότητα απέναντι στο Νόμο και την θεσμική απονομή Δικαιοσύνης, εκδηλώνεται και στην υπόθεση της Marfin, όπως και σε αναρίθμητες πράξεις βίας και καταστροφής δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας της Αριστεράς μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια, όπως στα Δεκεμβριανά του 2008.
Όλα αυτά υπέθαλψαν μια νέα γενιά προστατευόμενων κουκουλοφόρων ή μη βομβιστών, τους οποίους συνεχώς προστατεύουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η κυβέρνηση αποκαλώντας τους «παιδιά που παίζουν» και την ύποπτη προέλευση τρομοκρατών.
Είναι η γνωστή ιδεολογία που προτρέπει σε τυφλή «βία στη βία της Εξουσίας» με την οποία η εθνομηδενιστική αριστερά έχει διαβρώσει το εκπαιδευτικό μας σύστημα και πολλές εκφάνσεις του «αριστερού» lifestyle.
Αντί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξεως και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, να δικαιολογούν την νέα γενιά τρομοκρατών που απειλεί Δημάρχους μέσα σε δικαστήρια, που απειλεί πολίτες με αίματα και σφουγγαρίστρες για να εκφοβίσει για τα συλλαλητήρια.
Αντί ο αρχηγός της 17Ν, να αυτοπροβάλλεται ως μάρτυρας στερούμενος «δικαιωμάτων» και προνομίων, ας μας πει κάτι για αυτά που απέκρυψε με τη σιωπή του στη Δίκη της 17Ν για την οποία ανέλαβε την «πολιτική ευθύνη» αποκρύπτοντας συνενόχους του που παραμένουν ασύλληπτοι.
Είχε ή δεν είχε σχέσεις με κυκλώματα υπόθαλψης, εξοπλισμού και χρηματοδότησης τρομοκρατίας μέσα και έξω από την Ελλάδα;

Αν χάρη στη σιωπή του αυτά τα κυκλώματα παραμένουν εν ενεργεία σε κρατικές, μυστικές υπηρεσίες και στο οργανωμένο έγκλημα δεν μπορεί να αποκλειστεί η σχέση της κυβέρνησης με αυτά.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *