Δανάη Στράτου: Ο Βαρουφάκης δεν είπε ποτέ «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Για διαστρέβλωση των λεγομένων του Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με την περίφημη φράση του «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» που φέρεται να της είπε μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος έκανε λόγο η σύζυγός του και υποψήφια Ευρωβουλευτής με το «ΜέΡΑ25» Δανάη Στράτου.

Οπως εξήγησε, ο σύζυγος της αστειευόμενος, σε μία στιγμή όπου επιχειρούσε να αποτινάξει το άγχος εξαιτίας των εξελίξεων, έκανε έναν παραλληλισμό με τη γνωστή ταινία «αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά» και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Ιαν Πάρκερ του New Yorker του είπε «σκέψου να ερχόμουν εγώ και να έλεγα «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες».

Εξάλλου, η κ. Στράτου πρόσθεσε πως ήταν στην Αίγινα και ενημερώθηκε από το ραδιόφωνο για το κλείσιμο των τραπεζών, σημειώνοντας ότι «έπρεπε αναγκαστικά να βάλει την υπογραφή του και δεν ήταν δική του επιλογή».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι αν δεν είχε ανατραπεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα, ο σύζυγός της θα είχε παραμείνει στην κυβέρνηση.

Η κ. Στράτου εξήγησε ότι ο σύζυγός της κατέγραφε τις συνομιλίες στα Eurgogroup προκειμένου να μπορεί στη συνέχεια να ακούει με προσοχή τι έχει συζητηθεί, καθώς στις συγκεκριμένες συνεδριάσεις δεν τηρούνταν πρακτικά.

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *