Δείτε ΠΩΣ θα αποτοξινώσετε ΚΑΘΕ όργανο του σώματός σας ξεχωριστά και πείτε ΑΝΤΙΟ σε λοιμώξεις και άλλες αρρώστιες!

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αυτοάνοσες παθήσεις και καρκίνο αυτές τις μέρες, και οι λόγοι συμπεριλαμβάνουν το υπερβολικό άγχος, την υπερβολική κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων, την έκθεση σε βαρέα μέταλλα, την ορμονική διαταραχή, τους ιούς, τα παράσιτα, κ.λ.π. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα να αποβάλει τις τοξίνες μέσω του εμετού, της διάρροιας, και του ιδρώτα, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το σώμα αρχίζει να επιτίθεται στον εαυτό του.
Οι κύριες αιτίες περιλαμβάνουν τη ζάχαρη, τροφές πλούσιες σε γενετικά τροποποιημένα οργανισμούς (ΓΤΟ), τα φυτοφάρμακα, και το σιτάρι.
Επίσης, πολλές περιττές πρωτεΐνες μπορεί να περάσουν μέσα από το έντερο, το οποίο θα προειδοποιήσει την ανοσία και ο οργανισμός θα το θεωρήσει ως εισβολέα, έτσι ώστε το σώμα να επιταχύνει την ανοσία, οδηγώντας σε φλεγμονή.

Αυτό συχνά διαρκεί λίγο, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, όταν αναπτύσσεται σε μια χρόνια κατάσταση.
Αυτές είναι οι πιο συχνές αυτοάνοσες καταστάσεις:
Διαβήτης
Εκζεμα
Λευχαιμία
Ερυθηματώδης λύκος
Ασθμα
Αυτισμός
Λεύκη
Ρευματοειδής αρθρίτιδα
Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα και να καθαρίσετε τον οργανισμό, όπως:
Υγιεινή διατροφή
Για να διατηρήσετε το σώμα σας χωρίς τις επικίνδυνες τοξίνες, θα πρέπει να αποφεύγετε τη ζάχαρη, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα ΓΤΟ, και τα εξευγενισμένα και τα παστεριωμένα τρόφιμα.
Επίσης, θα πρέπει να μειώσετε την πρόσληψη της καφεΐνης και του αλκοόλ, και να επικεντρωθείτε στα ψάρια, τα προβιοτικά, τους ξηρούς καρπούς, τη καρύδα, το αβοκάντο και το ελαιόλαδο. Αυξήστε την πρόσληψη των αλκαλικών τροφίμων και αποφύγετε τα αντισυλληπτικά χάπια και το νερό της βρύσης.
Αποτοξίνωση εντέρου
Για να καθαρίσετε το έντερό σας από όλες τις τοξίνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλύσματα καφέ, ινδικό φραγκοστάφυλο, και Triphala. Επιπλέον, αυξήστε την πρόσληψη λαχανικών, αλόης, κεφίρ, καρύδας, μάραθο, τζίντζερ, σκόρδο, τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C, και πίνετε νερό χωρίς φθόριο.
Αποτοξίνωση ήπατος
Για να καθαρίσετε φυσικά το συκώτι σας, καταναλώστε σκόρδο, παντζάρια, κουρκούμη, ρίζα πικραλίδας, και καστορέλαιο, καθώς και σφηνάκια με ελαιόλαδο με λίγο χυμό λεμονιού. Στην περίπτωση της χολολιθίασης, καταναλώστε μήλα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και πίνετε χυμό καρότου.
Εξάλειψη των βαρέων μετάλλων
Θα ωφεληθείτε πολύ από τη χρήση του σκόρδου, του λάχανου, του κόλιανδρου, από τον πηλό ζεόλιθου, τα λαχανάκια Βρυξελλών, και τροφές πλούσιες σε θείο. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε τα άσκοπα εμβόλια, τα οποία συχνά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα.
Αποτοξίνωση λεμφικού συστήματος
Για την αποτοξίνωση του λεμφικού συστήματος, θα πρέπει να δοκιμάσετε κάποιες τεχνικές αναπνοής και να είστε σωματικά πιο δραστήριοι.
Απαλλαγείτε από τα παράσιτα
Για την εξάλειψη των παρασίτων από το σώμα, θα πρέπει να καταναλώνετε σκόρδο, κανέλλα, αποσταγμένο νερό, γαρίφαλο, βιολογικό καφέ, λάδι καρύδας και κλύσματα καφέ.
Αποτοξίνωση νεφρών
Ο καλύτερος τρόπος για να αποτοξινώσετε τα νεφρά είναι να μείνετε μακριά από τα φυτοφάρμακα, να πίνετε χυμό cranberry, ζεστό νερό με λεμόνι, μηλόξιδο, τζίντζερ, βιταμίνη Β6, και φυτική γλυκερίνη.
Αποτοξίνωση του δέρματος
Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος των καλλυντικών είναι γεμάτα από επικίνδυνες χημικές ουσίες, είναι απαραίτητο να αποτοξινώσετε το δέρμα σας από αυτά, και έτσι θα αποφύγετε θέματα όπως ινομυώματα, ενδομητρίωση, κ.λπ.
Θα πρέπει να κάνετε yoga, να κάνετε σάουνα, να σκουπίσετε το δέρμα με στεγνή βούρτσα, να ιδρώσετε περισσότερο, και να απολαύσετε ένα μπάνιο με Epsom αλάτι.
Κατά αυτόν τον τρόπο θα αποτοξινώσετε το σώμα, θα αποφύγετε προβλήματα υγείας και θα έχετε συνολικά καλή υγεία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *