Δεν θα πιστευετε τον λογο που μπηκε φυλακη ο τυπος!

91Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 33χρονος Γάλλος, ο οποίος είχε κάνει κόλαση τη ζωή της πρώην φίλης του, αφού παρόλο που χώρισαν, εκείνος δεν σταματούσε να την ενοχλεί. Συγκεκριμένα, μέσα σε διάστημα περίπου δέκα μηνών, της είχε…τηλεφωνήσει και αποστείλει γραπτά μηνύματα 21.807 φορές!

Ο 33χρονος παραδέχθηκε εκ των υστέρων ότι η πράξη του ήταν ανόητη και ισχυρίστηκε ότι την ενοχλούσε γιατί απαιτούσε από εκείνην να τον ευχαριστήσει και να τον αποζημιώσει για εργασίες που είχε κάνει στο διαμέρισμά της. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, οι έξι από τους οποίους είναι με αναστολή, και το πρόστιμο των 1.000 ευρώ. Θα πρέπει επίσης να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία και απαγορεύεται να ξαναπλησιάσει την πρώην του.

Ο 33χρονος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν υποφέροντας από κατάθλιψη και αγωνιζόταν να αντιμετωπίσει τον χωρισμό με τη φίλη του το 2011.

«Εκείνη την εποχή, η λογική μου ήταν ότι μέχρι να επιστρέψει τα χρήματα ή τουλάχιστον να μου πει ευχαριστώ, δεν θα σταματήσω τις κλήσεις», είπε ο κατηγορούμενος. Οι κλήσεις, μάλιστα, που δεχόταν η πρώην του, η οποία εργάζεται ως δασκάλα, κατά μέσο όρο ξεπερνούσαν τις 73 ανά ημέρα.

«Προσπάθησε να κάνει φραγή στη γραμμή της, αλλά εκείνος τηλεφωνούσε στους γονείς της, αλλά και στο χώρο εργασίας της» δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος. Οταν εκείνη τον ευχαρίστησε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης , τότε ο 33χρονος έπαψε να την ενοχλεί.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *