Δεν ξέρω κατά πόσο θα ταίριαζα με την Βίσση και τη Βανδή λεει, γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

1​Στο αν θα συνεργαζότανε με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή απάντησε σε συνέντευξή της η Ανδριάνα Μπάμπαλη!

«Νομίζω ότι κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνω εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε να ταιριάξουμε, χωρίς να σημαίνει ότι ο ένας είναι καλύτερος και ο άλλος χειρότερος» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε πως τα μπουζούκια δεν της ταιριάζουν: «μου είχε γίνει μία πρόταση όμως συνειδητοποίησα πως κατά τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Αντώνη Ρέμο πως αυτός ο χώρος δεν μου ταιριάζει».

«Όχι» δεν είπε η Ανδριάνα Μπάμπαλη μόνο σε πρόταση που της έγινε να τραγουδήσει στα μπουζούκια αλλά και στο «Dancing With The Stars»!

«Μου έχουν προτείνει πολλές φορές να συμμετέχω στο “Dancing With The Stars” αλλά και σε πολλά άλλα shows. Δεν πήγα. Δεν μου ταιριάζει πολύ το show με τον τρόπο που γίνεται. Ένιωθα πως δεν θέλω να εκτεθώ με αυτό τον τρόπο. Θέλω να είμαι πιο αθόρυβη» τόνισε.

Παράλληλα η τραγουδίστρια τόνισε πως έχει δώδεκα χρόνια σχέση με το συνάδελφό τους Άκη Κατσουπάκη όμως ακόμα δεν έχουν παντρευτεί: «από τα πρώτα δύο χρόνια της σχέσης μας λέμε ότι θα παντρευτούμε, αλλά δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα»

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *