Δεν χάνουν οι πλήρεις Γουόριορς, νίκησαν και τους Τζαζ

Δεν χάνουν οι πλήρεις Γουόριορς, νίκησαν και τους Τζαζ

Οι Γουόριορς ζορίστηκαν από τους Τζαζ, αλλά στο τέλος βρήκαν τον τρόπο να επιβάλλουν τον… νόμο τους και να πάρουν τη νίκη με 115-108.

Το Γκόλντεν Στέιτ συνεχίζει απτόητο την πορεία του στον δρόμο προς το καλύτερο ρεκόρ στην Δύση. Τελευταίο "θύμα" τους ήταν οι Τζαζ, τους οποίους υπέταξαν έπειτα από ένα δύσκολο παιχνίδι με 115-108, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 41-15.

Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη των Γουόριορς και 16η στα τελευταία 17 παιχνίδια τους, με το Γκόλντεν Στέιτ να παραμένει αήττητο όταν παρατάσσεται και με τους 5 All Star του στο παρκέ, αφού η μοναδική του ήττα (από τους Σίξερς) ήρθε εν τη απουσία του Κλέι Τόμπσον.

Οι πρωταθλητές πάντως τα… χρειάστηκαν κόντρα στους Τζαζ. Το Γκόλντεν Στέιτ ήταν εξαιρετικό στο ξεκίνημα του αγώνα και ξέφυγε με 25-14. Στις δύο επόμενες περιόδους ωστόσο οι Τζαζ απάντησαν με ένα επιμέρους σκορ 70-56 και πέρασαν μπροστά με 84-81.

Στην τέταρτη περίοδο ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, με τους Γουόριορς να καταφέρνουν κάποια στιγμή να ξεσπάσουν και να ξεφύγουν με 109-99 χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 21-6 και να "καθαρίσουν" το παιχνίδι, σημειώνοντας ακόμα μία νίκη.

Ο Κέβιν Ντουράντ με 28 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Στεφ Κάρι να ακολουθεί με 24 πόντους και τον Κλέι Τόμπσον να προσθέτει 22 πόντους.

Για τους Τζαζ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 25 πόντους, ο Ρίκι Ρούμπιο 16 πόντους και οι Ρούντι Γκομπέρ, Ντέρικ Φέιβορς και Ρόις Ο'Νιλ από 13 πόντους.

AP Photo/Ben Margot

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *