Δημήτρης Κοργιαλάς: Η αποκάλυψη για τις κατσαρίδες στο… στόμα

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς επέστρεψε από το Nomads Μαδαγασκάρη και μιλάει για την εμπειρία που έζησε
Ήλθον, είδον και απήλθον. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοργιαλά ο οποίος πήγε στο Nomads -Μαδαγασκάρη πέρασε καλά, μαγείρεψε, είδε κατσαρίδες αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα ξαναπήγαινε.

Το βράδυ της Κυριακής ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποχώρησε από το Nomads-Μαδαγασκάρη μαζί με τέσσερις ακόμη παίκτες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν τις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Ο καλλιτέχνης νωρίς το πρωί έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος από τη Μαδαγασκάρη και μίλησε στο Πρωινό1 για την εμπειρία του: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία, έκανα καινούριους φίλους, καινούρια οικογένεια βασικά και όσο κι αν δεν το πίστευα ότι θα περάσω τόσο ωραία στην αρχή, ήταν καταπληκτική εμπειρία και θα έλεγα σε φίλους μου να πάνε!».

Όσο για το αν ένιωσε άβολα που ήταν λίγο πιο αδύναμος στα αθλήματα από τους άλλους, τόνισε: «Όχι! Βλέπατε τα αθλήματα όμως είχε να κάνει με ολόκληρη τη μέρα που κάποιοι ήταν δυνατοί κάπου αλλού, κάποιοι το αντίθετο. Ήταν ένα πάντρεμα πραγμάτων. Ήταν επιλογή μου να μαγειρεύω για όλη την ομάδα. Ήθελα να τρώνε να είναι δυνατοί».

Αναφερόμενος στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και στην απόφαση της να αποχωρήσει οικειοθελώς, είπε πως τη βρήκε φυσιολογική, αλλά δεν γνωρίζει αν τελικά αποχώρησε. «Η Δήμητρα είναι καταπληκτικό παιδί, πολύ καλή αγωνίστρια! Λογικό είναι να της λείπει ο σύντροφος της», τόνισε.

Τέλος, δήλωσε για τους «Εισβολείς»: «Όπως θα μπουν θα φύγουν. Φέτος ήταν πολύ δύσκολο το Nomads από όλες τις απόψεις. Δεν νομίζω ότι κοιμόντουσαν με τις κατσαρίδες στο στόμα ή από κάτω να είχαν κάτι τζιτζίκια στο στρώμα».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *