Δημήτρης Παπανώτας: Δεν έλαβα ποτέ εξώδικο από τη Χρηστίδου και τον Μαραντίνη

Δημήτρης Παπανώτας: Δεν έλαβα ποτέ εξώδικο από τη Χρηστίδου και τον Μαραντίνη

Τι ανέφερε για την κόντρα που είχε με το πρώην ζευγάρι

Πριν λίγους μήνες, τα σχόλια που έγιναν στο πάνελ της εκπομπής «Happy day» αναφορικά με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου και τα κιλά της, έγιναν αφορμή για να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση και να υπάρξει μία κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρης Παπανώτα και τον πρώην – πλέον – σύζυγός της παρουσιάστριας, Θοδωρή Μαραντίνη.

Εκείνος με μία ανάρτησή του στο Instagram είχε υπερασπιστεί την Χρηστίδου, αλλά κάποιες αναφορές τους προς τον Παπανώτα, στάθηκαν αρκετές για να μεγαλώσει κι άλλο η παρεξήγηση. Μάλιστα, είχε ακουστεί τότε πως το πρώην ζευγάρι είχε στείλει εξώδικο στον δημοσιογράφο.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε και στο θέμα αυτό, διαψεύδοντας ότι είχε λάβει εξώδικο, όπως είχε ακουστεί.

«Ποτέ δεν έλαβα εξώδικο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Σε ένα σχόλιο που αφορά κάποια περιττά κιλά και αν κάποιος το εξέλαβε ως ατυχές σχόλιο, να το δεχτούμε ότι είναι ατυχές. Είναι απάντηση σε αυτό το σχόλιο οι “άνθρωποι”, οι “δημοσιογράφοι” και “άντρες”; Μήπως το πήγαμε πάρα πολύ μακριά; Για τη Σίσσυ οι άλλοι έλεγαν, εγώ δεν έλεγα καν. Εγώ είπα κάτι για να καλύψω το όλο θέμα, σχολίαζαν τα παιδιά στην ομήγυρη, και είπα εγώ ότι εντάξει είναι μάνα, έχει δυο παιδιά, μαγειρεύει για την οικογένεια, άρα φυσικό είναι να έχεις πάρει και λίγο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η Σίσσυ μας έστελνε δώρα την Πρωτοχρονιά και επειδή είπαμε ότι πήρες δύο κιλά γίναμε τα τέρατα; Σε παρακαλώ, αστεία πράγματα. “Άντρες”, “δημοσιογράφοι” και “άνθρωποι”, ότι είμαι ένας παλιάνθρωπος δηλαδή. Το εντός εισαγωγικών μου το γράψανε, για μένα γράφτηκε αυτό, από τον πρώην σύζυγο της κυρίας Χρηστίδου».

Για να καταλήξει: «Θεωρώ ότι το θέμα είναι λήξαν. Βρέθηκε μια πολιτισμένη διέξοδος και η Σίσσυ με τον Θοδωρή κατάλαβαν ότι υπερέβαλλαν λίγο. Εγώ νομίζω το κατάλαβαν. Επίσης παίζουν και θέματα εμπορίου, τα οποία τα ξέρουμε. Κι εκείνοι κάνουν τηλεόραση κι εγώ κάνω τηλεόραση. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά».

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *