Διέρρευσε η φανέλα του ΝΒΑ All-Star Game 2019

Διέρρευσε η φανέλα του ΝΒΑ All-Star Game 2019

Κάθε εμφάνιση All-Star Game είναι συλλεκτική, όμως η φετινή που διέρρευσε στο διαδίκτυο δέχεται μάλλον άσχημες κριτικές. Δείτε τη και θα καταλάβετε (PHOTO).

Ένα μήνα πριν το All-Star Weekend 2019 που ξεκινά στις 15 και ολοκληρώνεται στις 17 Φεβρουαρίου στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, διέρρευσε στο διαδίκτυο μια εικόνα που εμφανίζει την φανέλα που θα φορέσουν οι παίκτες της μίας εκ των δύο ομάδων.

Μαύρη, με το σήμα της Jordan Brand και το logo της ομάδας του παίκτη που την φοράει (στην προκειμένη μάλλον πρόκειται για την εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικες) και με κόκκινα αστέρια στα πλευρά, δεν είναι η φανέλα που περιμέναμε και οι κριτικές που δέχεται είναι κυρίως αρνητικές.

Μένει να δούμε αν είναι όντως αυτή η εμφάνιση που θα φορέσουν οι All-Stars του 2019 (εκείνη της δεύτερης ομάδας θα είναι προφανώς λευκή), ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που οδεύει προς τον ρόλο του captain για να επιλέξει εκείνος τους τέσσερις που θα βρεθούν γύρω του το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου.

Ιδού λοιπόν η μία από τις δύο εμφανίσεις:

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *