Διώξτε τις ρυτίδες γύρω από το στόμα χωρίς ραντεβού στον πλαστικό!

Οι ρυτίδες γύρω από το στόμα είναι ένα από τα πιο εμφανή σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο ενός ατόμου.
Η γήρανση, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ακόμη και το πολύ γέλιο μπορεί να συμβάλει στις ρυτίδες γύρω από το στόμα.Εάν έχετε ρυτίδες γύρω από το στόμα και γραμμές γέλιου, μπορείτε να δοκιμάσετε ορισμένα σπίιτικά διορθωτικά μέτρα που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε ή να εξαλείψετε τις ρυτίδες γύρω από το στόμα φυσικά και γρήγορα.
1. Πολτοποιήστε σπόρους κολοκύθας με ελαιόλαδο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στο πρόσωπο. Είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες για την άρση των ρυτίδων γύρω από το στόμα. Ή μπορείτε απλώς να εφαρμόσετε το ελαιόλαδο στα χείλη σας και στο δέρμα γύρω από το στόμα σας, και να το αφήσετε όλη τη νύχτα για να απαλλαγείτε από τις βαθιές ρυτίδες.
2. Το ασπράδι του αυγού είναι μια σπουδαία μάσκα προσώπου για να σφίξετε το δέρμα γύρω από το στόμα. Εφαρμόστε τα ασπράδια, αφού τα αναμίξετε με λάδι καρύδας, στο πρόσωπο και αφήστε το να στεγνώσει πριν το ξεπλύνετε. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και αφαιρεί τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος γύρω από το στόμα. Το λάδι καρύδας λειτουργεί ως μια ενυδατική κρέμα και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος.
3. Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψτε το γύρω από το στόμα σας ή εφαρμόστε το χυμό λεμονιού στις γραμμές του χαμόγελου. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγείτε από τις βαθιές γραμμέςγύρω από το στόμα φυσικά. Το οξύ στο χυμό του λεμονιού θα βοηθήσει να σφίξετε το δέρμα σας. Η υψηλή συγκέντρωση της βιταμίνης C στο λεμόνι βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών.
4. To αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία ενυδατώνει το δέρμα από μέσα. Συνδυάστε πουρέ αβοκάντο, μέλι και κρόκο αυγού. Εφαρμόστε αυτήν την μάσκα προσώπου για τις λεπτές γραμμές και αφήστε το για 20 λεπτά. Το αβοκάντο γεμίζει τις ρυτίδες στο στόμα και ενυδατώνει το δέρμα, ενώ το αυγό συσφίγγει το δέρμα και το μέλι αυξάνει την κυκλοφορία.
5. Μια απλή θεραπεία για τη μείωση των ρυτίδων γύρω από το στόμα είναι το μασάζ με λάδι καρύδας, καθημερινά πριν πάτε για ύπνο. Το λάδι καρύδας είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό αλλά και ενυδατική κρέμα που διώξει τις ρυτίδες και θα αντιμετωπίσει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν μελλοντικές ρυτίδες. Μπορείτε ακόμη και να αναμίξετε βιταμίνη Ε στο λάδι καρύδας για τον ίδιο σκοπό.
6. Μια πάστα από κουρκούμη σκόνη και ζάχαρη από χυμό ζαχαροκάλαμου είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες για τη μείωση των ρυτίδων γύρω από το στόμα και τις γραμμές του χαμόγελου. Εφαρμόστε τη μάσκα προσώπου στις λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα και αφήστε το να στεγνώσει.
7. Η βιταμίνη Ε είναι πολύ αποτελεσματική για τη θεραπεία του ζαρωμένου δέρματος γύρω από το στόμα. Βάλτε το έλαιο της βιταμίνης Ε απαλά γύρω από το στόμα σας για την πρόληψη και τη μείωση των ρυτίδων και τη χαλάρωση του δέρματος. Labels Υγεία Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *