Δοκίμασε τσικουδιά και δεν θα ξαναβγεί στο Ρέθυμνο ο Πιτίνο!

Δοκίμασε τσικουδιά και δεν θα ξαναβγεί στο Ρέθυμνο ο Πιτίνο!

Οι Κρητικοί κέρασαν χθες το βράδυ τον Ρικ Πιτίνο τσικουδιά και ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να μείνει σήμερα μακριά από τους δρόμους! Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter.

Βρήκε τον… μπελά του στην Κρήτη ο Ρικ Πιτίνο! Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στο Ρέθυμνο για τον σημερινό αγώνα με την κρητική ομάδα (3/3, 17:00) για την 17η αγωνιστική της Basket League και ο Αμερικανός προπονητής έμεινε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των κατοίκων. Το βράδυ του Σαββάτου, δε, δοκίμασε για πρώτη φορά και τσικουδιά!

"Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε με το Ρέθυμνο στο νησί της Κρήτης. Γοητευτικό, μεγάλο νησί με φιλικούς ανθρώπους. Περπατώντας τριγύρω χθες το βράδυ οι άνθρωποι με φώναξαν για να μοιραστούμε μία τσικουδιά. Είναι σαν την ιταλική γκράπα. Θα μείνω μακριά από τους δρόμους αυτό το απόγευμα", έγραψε στο Twitter ο Πιτίνο.

Δείτε το tweet του Ρικ Πιτίνο:

Getting ready to play Rethymno Cretan Kings on the Island of Crete. Fascinating large Island with such friendly people. Walking around last night and people call me over to share a Tsikoudia drink with them. It’s like Italian Grappa. I’m staying off the streets this afternoon.

— Rick Pitino (@RealPitino) March 3, 2019

Photo credits: EurokinissiΠηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *