Δύσκολο, αλλά θέλει ΑΕΚ ο Σκόκο

1Δύσκολη -αλλά όχι απίθανη- παρουσιάζεται η επιστροφή του παίκτη που «έφτιαξε» περισσότερο από κάθε άλλον τα τελευταία χρόνια τους φίλους της ΑΕΚ.

Η πληροφορία ότι ο μάνατζέρ του, Φαμπιάν Σολντίνι, βρίσκεται στην Ελλάδα ξανάνοιξε (όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια) την κουβέντα για επάνοδο του Νάτσο Σκόκο. Αυτή τη φορά ωστόσο η σχετική συζήτηση φέρεται να μην είναι τόσο αβάσιμη.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport», τόσο ο ίδιος ο Αργεντινός, όσο και οι εκπρόσωποί του θα έβλεπαν θετικά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην «Ένωση».

Παρόλο λοιπόν που η συγκεκριμένη προσπάθεια παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες (σ.σ. η Νιούελς χρωστά ακόμα λεφτά στη Σάντερλαντ από τη μεταγραφή του και δεν σκοπεύει να τον πουλήσει με ποσό μικρότερο των 3 εκατ. ευρώ ή να τον δανείσει), η υπόθεση φέρεται να μένει ζωντανή.

Γιατί τα χαρακτηριστικά του Σκόκο είναι διαφορετικά απ’ αυτά του σέντερ φορ που ψάχνει η ΑΕΚ (ψηλός, που να γεμίζει την περιοχή και να παίζει με πλάτη), ωστόσο η καψούρα του κόσμου μαζί του και η πάντα πιθανή επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη για ένα «μπαμ» συνεχίζει να κρατά ανοιχτή την υπόθεσή του.

Όχι ως τον παίκτη που θα αποκτηθεί για την κορυφή της επίθεσης, αλλά ως μια μεταγραφή που αν με κάποιο τρόπο πραγματοποιηθεί, θα είναι έξτρα και θα εκτοξεύσει την ψυχολογία των οπαδών, αλλά και την ποιότητα του ρόστερ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *