Δ. Καμμένος: «Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι είναι αριστερή»

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος εξέφρασε εκ νέου την αντίθεσή του με τη δήλωση του Κώστα Κατσίκη περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, με τους οκτώ Τούρκους.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ζήτησε από τον κ. Κατσίκη να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δυο Ελλήνων στρατιωτικών για τη δήλωση του αυτή. «Δεν είναι δυνατόν να βάζουμε στην ίδια μοίρα τους δυο Έλληνες που κρατούνται παρανόμως στην Τουρκία, με τους οκτώ Τούρκους, οι οποίοι κατέφυγαν στη χώρα μας ζητώντας πολιτικό άσυλο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αφού χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτη» τη δήλωση του κ. Κατσίκη, επισήμανε πως «η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και δεν χωρούν τέτοιες λογικές». «Δεν είμαστε η Τουρκία του Ερντογάν που έχει βάλει τη χώρα του στο “γύψο”», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος είπε για την κυβέρνηση ότι «δεν είναι αριστερή». «Μπορεί κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ να νομίζουν ότι είναι αριστερή», υπογράμμισε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *