Εάν καπνίζετε για πάνω από 5 χρόνια αυτή η συνταγή θα καθαρίσει τα πνευμόνια σας.

1Εάν καπνίζετε για πάνω από 5 χρόνια αυτή η συνταγή θα καθαρίσει τα πνευμόνια σας.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα είναι μια από τις χειρότερες και πιο επιβλαβείς συνήθειες που οι άνθρωποι μπορούν να έχουν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κάπνισμα μπορεί να έχει επιβλαβείς συνέπειες για κάθε όργανο στο ανθρώπινο σώμα.

Το κάπνισμα είναι ιδιαίτερα κακό για τους πνεύμονές σας και είναι ο κύριος λόγος για την ανάπτυξη του καρκίνου. Έχει όμως και πολλές άλλες επιπτώσεις στην υγεία μας όπως: η βρογχίτιδα και το άσθμα σχετίζονται επίσης με το κάπνισμα.

Μερικοί ιατρικοί εμπειρογνώμονες συστήνουν ότι θα πρέπει να καταναλώνουμε αυτό το φυσικό σπιτικό ποτό για να μειώσουμε τις παρενέργειες του καπνίσματος. Αυτό το σπιτικό ποτό είναι φυσικό για τον καθαρισμό των πνευμόνων μας και είναι ιδιαίτερα επωφελής για τα άτομα που καπνίζουν για περισσότερο από 5 χρόνια.

Συστατικά:
2 κ.γ. κουρκούμη
1 μικρό κομμάτι ρίζα τζίντζερ
1 λίτρο νερού
400 γρ σκόρδο, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε τέταρτα
400 g ζάχαρη

Οδηγίες:
Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να προσθέσετε το νερό σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και να το ζεσταίνετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσθέσετε τη ζάχαρη. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, θα πρέπει να προσθέσετε τα άλλα συστατικά. Σιγοβράστε για 5 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Διατηρήστε το μείγμα στο ψυγείο.

Πως να το χρησιμοποιήσεις:
Θα χρειαστεί να πάρετε 2 κουταλιές της σούπας. του φυσικού αυτού ποτού για καθαρισμό το πρωί με άδειο στομάχι και 2 κουταλιές της σούπας το βράδυ, μετά το τελευταίο γεύμα σας

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *