Εγκατέλειψε και ο γιατρός για Σουμάχερ

42Ο καθηγητής Γκάρι Χάρτστιν ανακοίνωσε πως θα πάψει πλέον να γράφει στο blog του για τον Μίχαελ Σουμάχερ. Ήταν η πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσηςTo περιεχόμενο του τελευταίου blog του Γκάρι Χάρτστιν, του πρώην επικεφαλής γιατρού της Φόρμουλα 1, φυσικά αναδημοσιεύτηκε σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι περιορισμένες ελπίδες που δίνει στον Μίχαελ Σουμάχερ πάντα από ιατρικής πλευράς να ξυπνήσει μετά από πέντε μήνες σε κώμα και η πρόταση “φοβάμαι (και είμαι ουσιαστικά βέβαιος) πως δεν θα ακούσουμε ποτέ καλά νέα για τον Μίχαελ” μάλλον έφτασαν και στα αυτιά της οικογένειας του Γερμανού πολυπρωταθλητή.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια του Σουμάχερ ενοχλήθηκε. Έτσι ο γιατρός της F1 ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει να γράφει για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά πριν από πέντε μήνες κάνοντας σκι.

Το δυσάρεστο είναι πως το blog του Χάρτστιν ήταν η μοναδική αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για την πορεία της υγείας του Σουμάχερ. Η οικογένεια του έπαψε να ενημερώνει τους θαυμαστές του και όχι μόνο. Άρα βρισκόμαστε πλέον όλοι στο σκοτάδι σχετικά με τον αγαπημένο οδηγό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *