Εισηγητές εκτός Ν.Δ. στο συνέδριο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με βασικούς εισηγητές πρόσωπα που δεν προέρχονται από τη Ν.Δ. –όπως έγραψε η «Κ»– προκειμένου να σηματοδοτηθεί η διεύρυνση του κόμματος, ξένους ομιλητές, όπως ο Αντόνιο Ταγιάνι, και φόντο το ζήτημα της κακοποίησης των γυναικών, χάριν του οποίου το σήμα του συνεδρίου έχει βαφτεί πορτοκαλί, αρχίζει στις 29 Νοεμβρίου το 13ο συνέδριο της Ν.Δ. με βασικό αφήγημα την εκλογική νίκη της 7ης Ιουλίου ως νίκη έναντι του λαϊκισμού.

Στη βασική ενότητα που αφορά τον λαϊκισμό, τις εισηγήσεις με αναφορές στο ελληνικό παράδειγμα θα κάνουν ο Τάκης Παππάς, πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας που ζει στο Παρίσι, η πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Ισμήνη Κριάρη και ο επίκουρος καθηγητής στο Metropolitan University του Λονδίνου Aγγελος Χρυσόγελος.

Στα πάνελ που αφορούν τις σύγχρονες προκλήσεις, με επίκεντρο την κλιματική αλλαγή, αλλά και την ψηφιακή εποχή, θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, η Ιόλη Χριστοπούλου, συνιδρύτρια του The Green Tank, για την αποφυγή των πλαστικών μιας χρήσης, και η Νταϊάνα Κίνερτ, διευθύνουσα σύμβουλος της Newsgreen and Globalo News Publishing, για το εργασιακό περιβάλλον στην ψηφιακή εποχή.

Έντυπηkathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *