ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Πραξικόπημα στην Τουρκία! Ο στρατός έστειλε mail στους δημοσιογράφους ότι ανέλαβε την εξουσία της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

Τούρκος πρωθυπουργός: Σε εξέλιξη στρατιωτικό πραξικόπημα

Όπως δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, είναι σε εξέλιξη απόπειρα πραξικοπήματος του στρατού.

«Τίποτα δεν θα βλάψει την Τουρκική Δημοκρατία. Όσοι συμμετέχουν σε αυτή τη δράση θα πληρώσουν το τίμημα», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Σε κατάσταση συναγερμού έχει περιέλθει η Κωνσταντινούπολη.

Έχουν κλείσει οι δύο γέφυρες της πόλης που διέρχονται του Βοσπόρου,  ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ακόμα και στρατιωτικές δυνάμεις, όπως φαίνεται και στις φωτογραφία που ακολουθούν.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πυροβολισμοί στην Άγκυρα

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς, ο οποίος μετέδωσε πως στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την πρωτεύουσα της Τουρκίας.

Παράλληλα, όπως μετέδωσαν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, η γέφυρα του Βοσπόρου και η γέφυρα Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ στην Κωνσταντινούπολη έκλεισαν αργά σήμερα, χωρίς να αναφερθεί η αιτία.

Άρματα μάχης και άνδρες του στρατού έχουν κατακλύσει αυτή τη στιγμή το κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, απαγορεύεται αυτή την ώρα η διέλευση οχημάτων από τις γέφυρες «Ιστάνμπουλ Μπογασί» και «Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ», οι οποίες διέρχονται από τον Βόσπορο.

Δείτε εδώ:

Στη σύλληψη αστυνομικών προχωρά αυτή την ώρα ο τουρκικός στρατός.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ και γίνεται αναδημοσίευση στη Bild, ο στρατός έχει προχωρήσει στη σύλληψη αστυνομικών με πολιτικά της Ασφάλειας της Κωνσταντινούπολης με τη φωτογραφία, μάλιστα, να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, στο πλάνο φαίνονται σε δρόμο αστυνομικοί με τα πολιτικά να είναι με τα γόνατα στο δρόμο και να φυλλάσονται από στρατιώτες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *