ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ…

7Aγαπητοί Συμπολίτες,
ΕΠΕΙΓΟΝ….!!!!!
Όταν διάβασα το νέο νομοσχέδιο σοκαρίστηκα, αμέσως σκέφτηκα να δημιουργήσω μια σελίδα στο INTERNET για να σας ενημερώσω ώστε να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στέλνοντας μήνυμα σε αυτούς που ψηφίζουν για εμάς ότι, είμαστε ΕΔΩ και αγωνιζόμαστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά Μας, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον….. Πως είναι δυνατόν να κινδυνεύουν παιδιά και μωρά από τρομονόμους που ψηφίζονται κάτω από την απειλή της (ΤΡΟΙΚΑ) από Έλληνες (πολιτικούς) μέσα σε μία νύχτα αφού ζουν μαζί Μας και μεγαλώνουν και τα δικά τους παιδιά…; Εάν δεν αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ποιος ξέρει τι άλλο θα μας κάνουν…!!! Σας καλώ να ψηφίσετε και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αφελείς ούτε αδιάφοροι και μας ενδιαφέρει να συμμετέχουμε στο μέλλον αυτού του τόπου. Προπάντων να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ασφάλεια στα παιδία Μας. Δεν συμφωνείτε…;
Εάν μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά Μας. Τότε πολλά μπορούμε να κάνουμε εάν όχι, δικαίως είμαστε άξιοι της τύχης Μας. Πάντα κάποιος κάνει την αρχή αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα.
Σας στέλνω την ηλεκτρονική διεύθυνση : https://secure.avaaz.org/en/petition/STOP_GREEK_GOVERNMENT_STATE_FROM_SUBSIDIZING_PAEDOPHILES/?Day2Share
Όπου συγκεντρώνονται υπογραφές για να πιέσουμε τους πολιτικούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να μην ψηφίζουν νόμους όπου οι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, θα επιδοτούνται σαν (ανάπηροι) αφού μετά την δημοσίευση
της νέας νομοθεσίας ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ (ΑΝΑΠΗΡΟΙ)…!!! : http://newpost.gr/var/files/blog/newpost/newpost.gr-fek.pdf
(Στο φύλλο της Κυβέρνησης αριθ.2611—8 Νοεμβρίου 2011στην σελίδα 38170 αναφέρονται οι “αναπηρίες” ) ( PEDERASTS Percentage of Disability “P.o.D.” on page 38170 of the Gazette ).
Στην Ελλάδα ψηφίζουν νόμους για να επιδοτήσουν του ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ που βιάζουν μωρά ή βάζουν ζώα να βιάσουν μωρά, ενώ στις Η.Π.Α. αντιθέτως ψηφίζουν νόμους για να καταδικαστούν οι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ακόμα και εάν το έγκλημά τους έχει παραγραφεί …!!!
http://www.sporeas.gr/paiderastia%20stin%20Arxieoiskopi%20Amerikis.htm _______________________________________________________________________________
Πρόκειται για τον 47χρονο Zvetlozar Zahariev Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία.

Στην κατοχή του 47χρονου παιδιάτρου, που διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο των Ιωαννίνων επί 15 χρόνια, βρέθηκε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ο ταξίαρχος, διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, ανάμεσα στο υλικό που είχε κατεβάσει από το internet ο κατηγορούμενος, ήταν ο βιασμός βρέφους έξι μηνών από ζώο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον είχε εντοπίσει εδώ και έξι μήνες. Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται παιδίατρος – παιδόφιλος.
Όλα αυτά όμως δεν ήταν αρκετά για να προφυλακιστεί ο 47χρονος. Την Παρασκευή, μετά την απολογία του, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να ενημερωθούν όλοι στην Ελλάδα για να υπογράψουν ώστε να ψηφιστεί νέο νομοσχέδιο που δεν θα παραγράφονται ποτέ τα εγκλήματα κατά των παιδιών εάν και όταν αποκαλύπτονται οι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, θα τιμωρούνται. Είναι δυνατόν να κινδυνεύουν τα παιδιά και τα μωρά από επίδοξους (ανάπηρους) ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ που θα τα καταδιώκουν για να τα κακοποιήσουν ψυχικά και σωματικά για να εισπράττουν χρήματα από την Ελληνική Κυβέρνηση….; Αφορά όλους Μας. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ..!!!
Συμψηφίζονται οι (αναπηρίες) και ο παιδόφιλος εάν , επικαλεστεί ότι είναι σαδομαζοχιστής, ηδονοβλεψίας, επιδειξιομανής φτάνει το 120% τοις εκατό (αναπηρία) δικαιούται όλες τις επιδοτήσεις….!!!!!

http://newpost.gr/post/97280/sygnomi-koytroymani-gia-tin-apisteyti-gkafa-me-toys-paidofiloyszita-systasi-neas-eidikis-epitropis/

Εάν ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ κακοποιήσει ένα παιδί η ΣΥΓΓΝΩΜΗ του ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ή όποιου άλλου Έλληνα πολιτικού ή « ΤΡΟΙΚΑΝΟΥ», είναι αρκετή ….; ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΣΩ facebook.

Επειδή εμείς, δεν συμφωνούμε, με νόμους που θα επιδοτούνται οι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ όταν θα κακοποιούν παιδιά…..!!!! Δημιούργησα μια νέα αναφορά και ελπίζω να εγγραφείτε στο www.avaaz.org/en/contact
ονομάζεται : ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ “ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ”
Το θέμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους τους Έλληνες ας προσπαθήσουμε να φτάσουμε τις 200 υπογραφές θα μπορούσε να συμβεί μόνο με την βοήθειά σας.
Διαβάστε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση σχετικά με αυτό και υπογράψετε εδώ :
https://secure.avaaz.org/en/petition/STOP_GREEK_GOVERNMENT_STATE_FROM_SUBSIDIZING_PAEDOPHILES/?Day2Share
http://avaaz.org/en/wcst/
http://www.change.org/en-CA/petitions
( Ο Τόμας Βίζερ, 59 ετών, είναι Αυστριακός, γεννημένος στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κατέχει μάστερ Οικονομετρίας από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο των ΗΠΑ. Είναι ο άνθρωπος που βάζει την τελική σφραγίδα για την τήρηση των προαπαιτουμένων από την Ελλάδα πριν από την εκταμίευση μιας δόσης του Προγράμματος, καθώς προΐσταται της Ομάδας Εργασίας του Εurorgoup (Euro working Group). Θεωρείται πρόσωπο της αμέσου επιρροής του Βερολίνου και κατά δήλωσή του «λάτρης» του σκι. Δημοσιεύτηκε στο HeliosPlus στις 13 Νοεμβρίου 2013 ) είναι ο ((άνθρωπος))…; που, όταν δεν κάνει ΣΚΙ …..Επικυρώνει νόμους όπως (αναπηρίες) που έχουν οι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ , στην υπερχρεωμένη χωρίς ελπίδα και προοπτική Ελλάδα που… Τα παιδιά Μας λιποθυμούν από ασιτία…!!!Επιπλέον τα άμοιρα αδύναμα και ανυπεράσπιστα Ελληνόπουλα, θα κινδυνεύουν από (ανάπηρους)..!!! ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, που θα τα καταδιώκουν για να τα κακοποιήσουν ώστε να εισπράξουν επιδοτήσεις, που τους δίνουν οι Γερμανοί, Αυστριακοί πολιτικοί (ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ)αφού οι Έλληνες πολιτικοί ψηφίζουν μέσω ειδικών νομοσχεδίων (αναπηρίες) υπό την επίβλεψή τους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *