ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ κάποτε ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ;

1Υπάρχουν πολλοί θρύλοι και μύθοι που μιλούν για ερπετοειδή που ήρθαν από κάπου αλλού και βοήθησαν τους ανθρώπους. Διάφοροι αρχαίοι πολιτισμοί τους λάτρεψαν ως θεούς. Αυτοί οι “θεοί” κρατούσαν αρχεία, μέσα στα οποία αναφέρονταν και η προέλευση της ανθρωπότητας…

Η ιστορία των φιδανθρώπων είναι γνωστή σε όλη την υδρόγειο. Πρόκειται για ευφυή όντα που μπορούσαν να πάρουν μορφή ανθρώπου ή ερπετοειδή μορφή κατά βούληση. Αυτοί δημιούργησαν υπόγειες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Στην αρχαία Αμερική υπάρχουν πολλοί μύθοι και οι θρύλοι που περιγράφουν πώς τα “Φίδια της Σοφίας” διαφώτισαν τους ντόπιους.

Οι Μάγιας κατέγραψαν την ιστορία ενός είδους “Iguana-Men”, που κατέβηκε από τον ουρανό και ανέλαβε τον πολιτισμό τους. Τους δίδαξε πώς να οικοδομήσουν μαγευτικές πυραμίδες και τους είπαν πως να τις οργανώσουν ώστε να αντικατοπτρίζουν τους αστερισμούς.

Οι Ινδιάνοι Χόπι της Βόρειας Αριζόνα αναφέρονται επίσης σε μια φυλή φιδανθρώπων, που τους αποκαλούν Sheti, κάτι που μεταφράζεται ως «Φίδια-Αδέρφια».

Σύμφωνα με τους ηγέτες των φυλών Apache και Χόπι οι φιδάνθρωποι κατασκεύασαν μια σειρά από μυστικές υπόγειες πόλεις που λέγεται ότι υπάρχουν κάτω από την Αριζόνα, την Καλιφόρνια, και το Μεξικό.

Αυτές οι ιστορίες είναι πολύ πιθανό να έγινε ο λόγος για τον οποίο ο G. Warren Shufelt, γεωφυσικός μηχανικός ορυχείων, άρχισε να ψάχνει για τον θρυλικό θησαυρό των φιδανθρώπων. Βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του ΄30.

http://1.bp.blogspot.com/-jrsml8hQUhM/VZasj9DrXiI/AAAAAAAAFm0/N5XWj0AxKFI/s1600/undergroungtabletsserpent2.jpg

G. Warren Shufelt

Ο Shufelt έφτιαξε μία συσκευή που ονόμασε «μηχάνημα ραδιο-ακτίνων Χ», και πίστευε ότι θα μπορούσε να ανιχνεύσει υπόγειες σήραγγες.

Στις 29 Ιανουαρίου 1934, οι Los Angeles Times παρουσίασαν στο πρωτοσέλιδό τους, τις προσπάθειές του με τον τίτλο “Lizard People’s Catacomb City Hunted”.

Το άρθρο περιέγραφε τις προσπάθειες του Shufelt, να εντοπίσει μια χαμένη πόλη που έκρυβε μυθικής αξίας θησαυρό και άφθαρτα αρχεία μιας φυλής προηγμένης, βαθιά στη γη κάτω από το λόφο Fort Moore. Γιατί, κατά την εκτίμηση του Shufelt, εκεί βρίσκονταν τα μυστικά των “σαυρανθρώπων”.

Με βάση το μηχάνημά του, ο Shufelt κατευθύνθηκε σε μια περιοχή που εκτείνονταν από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη προς τους πρόποδες του βουνού Ουάσινγκτον.
«Ήξερα ότι βρισκόμουν πάνω από ένα μοτίβο σηράγγων», είχε πει ο μηχανικός, «και χαρτογράφησα την πορεία των σηράγγων, τη θέση διάσπαρτων μεγάλων χώρων κατά μήκος αυτών των υπόγειων διαδρομών, καθώς και τη θέση κοιτασμάτων χρυσού, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα τους».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα και του αρχηού Ινδιάνου Χόπι Greenleaf (με αγγλικό όνομα L. Macklin), οι θρύλοι τους ταίριαζαν και συμβάδιζαν με ό,τι υπέδειξε το μηχάνημα του Shufelt.

Εκεί, βρισκόταν η θέση μιας από τις τρεις χαμένες πόλεις των ινδιάνων, στην ακτή του Ειρηνικού. Εκείνη που οι σαυράνθρωποι έσκαψαν μετά την “μεγάλη καταστροφή”, η οποία συνέβη περίπου 5.000 χρόνια πριν. Αυτή η θρυλική καταστροφή είχε τη μορφή μιας τεράστιας πύρινης γλώσσας, που βγήκε από τα ΝΔ, καταστρέφοντας τα πάντα στο δρόμο της. Η υπόγεια πόλη δημιουργήθηκε ως καταφύγειο από πιθανές μελλοντικές πυρκαγιές.

Η Χαμένη Πόλη, δεν σκάφτηκε από τους σαυράνθρωπους με φτυάρι και κασμά, αλλά με κάποιο είδος χημικών ουσιών και οι είσοδοι των τούνελ που ξεκινούσαν από την ακτή αποξηράνθηκαν, σύμφωνα με το μύθο. Η παλίρροια που περνούσε καθημερινά μέσα και έξω από τα χαμηλότερα τμήματα των σηράγγων ανάγκαζαν την κίνηση του αέρα στις ανώτερες σήραγγες, παρέχοντας εξαερισμό και παράλληλα «καθάριζαν και απολύμαιναν» τις σήραγγες.

http://3.bp.blogspot.com/-6zmk2uPsabE/VZaspVEh68I/AAAAAAAAFnE/D3DW2gRg5b4/s1600/undergroungtabletsserpent4.jpg

Ο χάρτης του G. Warren Shufelt

Στους κούφιους θόλους των λόφων, πάνω από τους λαβύρινθους της πόλης στεγάζονταν 1.000 οικογένειες, όπως γίνεται στα ψηλά κτίρια, με άφθαρτες προμήθειες τροφίμων στις κατακόμβες.

Σύμφωνα με τον θρύλο και το μηχάνημα του Shufelt, εντοπίστηκε ο χώρος-κλειδί όπου ήταν κρυμμένα τα Αρχεία τα οποία τηρούνταν σε χρυσές πινακίδες των τεσσάρων ποδών μήκους και δεκατεσσάρων ιντσών πλάτους. Μέσα σε αυτούς βρισκόταν η ιστορία των Μάγια και η καταγωγή της ανθρώπινης φυλής. Ειδικά, όμως, για το τελευταίο θέμα, αυτό βρισκόταν σε μία γωνία των χρυσών Αρχείων που, όμως, είχε ήδη κοπεί και αφαιρεθεί.

Το μηχάνημα του Shufelt εντόπισε και “φωτογράφησε” τριάντα επτά τέτοιες πινακίδες, τρεις εκ των οποίων είχαν τις γωνίες τους κομμένες.

Από τότε, δεν ακούσττηκε τίποτα άλλο σχετικά με την χαμένη υπόγεια πολη και τα αρχεία των σαυρανθρώπων. Καμία γνωστή προσπάθεια δεν έγινε για την ανεύρεση των χρυσών αρχείων. Το μόνο που απέμεινε είναι ο χάρτης…

diadrastika.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *