Επίσημο: Για ένα ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης

Επίσημο: Για ένα ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει για έναν ακόμη χρόνο ο Βασίλης Σπανούλης, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ το βράδυ της Τρίτης (16/7).

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε τα χέρια με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να παραμείνει στον Πειραιά για έναν ακόμη χρόνο. Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (16/7) στα γραφεία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, συζήτησαν και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

"Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/07) με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο. Ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης θα παραμένει στο λιμάνι του για 10η συνεχόμενη σεζόν" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο 37χρονος γκαρντ βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2010, τότε που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Παναθηναϊκό για χάρη των "ερυθρολεύκων". Τουτέστιν, θα κλείσει μια δεκαετία στο Λιμάνι, ως ένας από τους σημαντικότερους και σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία του συλλόγου. Σε όλη αυτή τη διαδρομή με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Βασίλης Σπανούλης έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της EuroLeague δύο φορές (2012, 2013), τρεις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα (2012, 2015, 2016) και μία φορά το Κύπελλο Ελλάδας (2011).

Η παραμονή του απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι ο παίκτης – σύμβολο της ομάδας, θα συνεχίσει να ηγείται εντός κι εκτός παρκέ. Αυτό που απομένει από εδώ και στο εξής είναι να αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Δημήτρη Αγραβάνη, όπως επίσης ποιος (ξένος) παίκτης θα προστεθεί στη front line για να υποστηρίξει τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Αν μάλιστα, αποχωρήσει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, δεν αποκλείεται να έρθει και δεύτερος "κοντός" -πέραν του Ουέιντ Μπάλντγουιν, που βρίσκεται προ των πυλών του ΣΕΦ.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *