Επιστήμονες: Υπάρχουν… αόρατες οντότητες που μας κατασκοπεύουν (βίντεο)

1Επιστήμονες που ψάχνουν για αποδείξεις για την ύπαρξη της αντι-ύλης ανακάλυψαν μια άγνωστη «αόρατη μορφή ζωής» εδώ στη Γη, η οποία θα μπορούσε να μας κατασκοπεύει.

Η Thunder Energies Corporation, μια πυρηνική φυσική και ενεργειακή εταιρεία, υποστηρίζει ότι έχει εντοπίσει «αόρατες οντότητες» που ζουν στην ατμόσφαιρα της Γης.
Η εταιρεία διοικείται από τον αμφιλεγόμενο μορφωμένο στο Χάρβαρντ, Ιταλο-Αμερικανό πυρηνικό-φυσικό, τον Δρ. Ruggero Santilli.
Ο Δρ. Ruggero Santilli έχει απορριφθεί από πολλούς επιστήμονες και θεωρείται ένας «περιθωριακός επιστήμονας», αλλά με τη σειρά του ονομάζει τη συνωμοσία εναντίον του από την καθιερωμένη αντίληψη, όπως η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Ο πυρηνικός φυσικός λέει ότι η ανακάλυψη έγινε με τη χρήση του Santilli, τηλεσκόπιο που έχει αναπτυχθεί για να προσπαθήσει να απόδειξει τη θεωρία των γαλαξιών από αντι-ύλη, κοσμικές ακτίνες αντί-ύλης και τους αστεροειδείς από αντι-ύλη.
Η ερευνητική ομάδα φοβάται ότι μέχρι τώρα άγνωστες μικρο-μορφές ζωής μπορεί να διεξάγουν μια συγκεκαλυμμένη επιτήρηση της Γη.

«Εμείς οι άνθρωποι πάντα πιστεύαμε ότι είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τα πάντα με τα μάτια μας και άλλα οπτικά όργανα», δήλωσε ο φυσικός. «Αυτό πρόκειται να αλλάξει, επειδή βρήκαμε οργανισμούς στη γη που δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι ή οπτικά όργανα, αλλά με νέα εργαλεία».

Ο Santilli ισχυρίζεται ότι ανίχνευσε «τουλάχιστον δύο διαφορετικούς τύπους αόρατων οντοτήτων». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα του έχουν επιβεβαιωθεί από έναν αριθμό Αμερικανών αστρονόμων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *