Επιστρέφει στον πάγκο της Εθνικής ο Ρεχάγκελ!

1Ο Ότο Ρεχάγκελ έχει συνδέσει το όνομά του με την σπουδαιότερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου, την κατάκτηση του Euro 2004, και όπως είναι λογικό δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους Έλληνες.

Ο Γερμανός τεχνικός θα επιστρέψει στον πάγκο της Εθνικής του 2004 για ένα και μόνο ματς, αυτό ενάντια στην Κύπρο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (1/4) στο ΓΣΠ της Μεγαλονήσου.

Το φιλικό θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Στροβόλου και εμπνευστές είναι οι Ευρωβουλευτές, Θοδωρής Ζαγοράκης και Ελένη Θεοχάρους. Το «παρών» στον πάγκο των Πρωταθλητών του 2004 θα δώσει και ο Ότο Ρεχάγκελ, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Τοπαλίδη, ενώ η ομάδα θα αποτελείται από τους: Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαΐδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα.

Παράλληλα, για την Εθνική Κύπρου θα αγωνιστούν οι: Μορφής, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφας, Σατσιάς, Θεοδότου, Μάριος Ηλίας, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Οκκάς, Γιασεμάκης, Μάριος Νεοφύτου, Οκκαρίδης, Χρύση Μιχαήλ, Δασκαλάκης, Νικόλας Γεωργίου, Μάριος Χριστοδούλου, Εγκωμίτης, Λουκάς Λουκά, Κονναφής, Αριστοκλέους και Σταύρος Γεωργίου.

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *