Εριξαν “βόμβα” με τον Χόρφορντ οι Σίξερς

Εριξαν "βόμβα" με τον Χόρφορντ οι Σίξερς

Παίκτης των Σίξερς, που δυνάμωσαν επικίνδυνα, έγινε ο Αλ Χόρφορντ λίγες μέρες μετά από την αποχώρησή του από τους Μπόστον Σέλτικς.

Όταν ο Αλ Χόρφορντ "τα έσπαγε" πριν από μερικές μέρες με τους Σέλτικς και αποχωρούσε από τη Βοστώνη, οι φήμες έλεγαν πως γνώριζε ήδη ότι θα έχει προτάσεις άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ως free agent. Έτσι κι έγινε. Ο 33χρονος ψηλός από τον Άγιο Δομίνικο γίνεται μέλος των Σίξερς, οι οποίοι του έδωσαν 109 εκατομμύρια δολάρια (97 +12 σε bonus κατάκτησης στόχων) για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και τον βάζουν στο δυναμικό τους με στόχο να κατακτήσουν τη σεζόν 2019/20 την Ανατολή και να συμμετάσχουν στους NBA Finals.

Όπως όλα δείχνουν ο Χόρφορντ θα είναι ο βασικός πάουερ φόργουορντ, με τον Τζοέλ Εμπίντ να μένει στη θέση του σέντερ και τους Μπεν Σίμονς, Τζος Ρίτσαρντσον, Τομπάιας Χάρις να συμπληρώνουν την αρχική πεντάδα. Ο σπουδαίος Δομινικανός είχε την περασμένη σεζόν 13.6 πόντους από 60.4% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο και 82.1% στις βολές, μαζί με 6.7 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.3 μπλοκ ανά 29 λεπτά συμμετοχής σε 68 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Διαβάστε εδώ όλες τις κινήσεις της πρώτης μέρας στην Free Agency 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *