Ερυθρός Αστέρας: “Έδεσε” για άλλα δύο χρόνια τον Σίμανιτς

Ερυθρός Αστέρας: "Έδεσε" για άλλα δύο χρόνια τον Σίμανιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια το συμβόλαιο του Μπόρισα Σίμανιτς, ενός από τα μεγάλα ταλέντα της γενιάς του 1998 στην Ευρώπη (VIDEO).

Ο Ερυθρός Αστέρας θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στην EuroLeague ύστερα από απουσία ενός έτους και ο Μπόρισα Σίμανιτς δεν θα λείπει. Η σερβική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (26/6) την παραμονή του 21χρονου φόργουορντ για άλλα δύο χρόνια, κρατώντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης από τη γενιά του 1998.

Την προηγούμενη σεζόν ο Σίμανιτς είχε 4,9 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε 12,5 λεπτά κατά μέσο όρο στο EuroCup με τον Ερυθρό Αστέρα και δεν αποκλείεται η επόμενη χρονιά να συνοδευτεί με το ξεπέταγμα του. Ο 21χρονος φόργουορντ πήγε στον Ερυθρό Αστέρα το 2013 και με εξαίρεση μία διετία στην FMP, έχει περάσει όλη την μπασκετική καριέρα του στην πρωταθλήτρια της Αδριατικής Λίγκας.

Ο Σίμανιτς έγινε ο τέταρτος παίκτης που ανανέωσε το συμβόλαιο του από την ομάδα που ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018/19. Προηγήθηκαν οι Μπίλι Μπάρον, Φίλιπ Τσόβιτς και Μπράνκο Λάζιτς.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *