Ερυθρός Αστέρας: Θέλει τον Μήτρου-Λονγκ

Ερυθρός Αστέρας: Θέλει τον Μήτρου-Λονγκ

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει βάλει στο μάτι τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, τον Καναδό γκαρντ με τις ελληνικές ρίζες, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπόρεσε να κάνει ποτέ το "μπαμ" με τον Μίλος Τεόντοσιτς, έχει βάλει όμως στο στόχαστρο έναν άλλον γκαρντ από το ΝΒΑ: τον Ναζ Νήτρου-Λονγκ. Σύμφωνα με το informer.rs, ο 26χρονος Καναδός γκαρντ με τις ελληνικές ρίζες βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς, η οποία είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην EuroLeague για να παίξει σημαντικό ρόλο.

Την προηγούμενη σεζόν ο Μήτρου-Λονγκ έπαιξε σε 14 αγώνες στην Γιούτα, έχοντας όμως πενιχρή συμμετοχή (6 λεπτά ανά αγώνα) και 1,1 πόντο και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο. Ο Μήτρου-Λονγκ έχει στην κατοχή του ελληνικό διαβατήριο (η μητέρα του είναι μισή Καναδή και μισή Ελληνίδα), ωστόσο επέλεξε την εθνική ομάδα του Καναδά, με τον Νικ Νερς να τον καλεί μάλιστα και στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει αρκετές σημαντικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι. Απέκτησε τον Τσαρλς Τζένκινς, τον Τζέιμς Γκιστ, τον Ντέρικ Μπράουν και τον Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος όμως μόλις χθες βγήκε από το κώμα μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Photo credits: AP Photo/Rick Bowmer

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *