Ετσι θα εντοπίσετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας – Θα χρειαστείτε μόνο ένα ποτήρι νερό [video]

Η αρνητική ενέργεια που συσσωρεύεται σε ένα σπίτι μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη διάθεση των μελών της οικογένειας, των κατοικίδιων ακόμα και των διάφορων επισκεπτών…

Υπάρχει όμως ένα μυστικό κόλπο του Φενγκ Σούι με το οποίο μπορείς εύκολα να εντοπίσεις την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στο χώρο του σπιτιού σου χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι νερό μόνο, λίγο αλάτι και λίγο ξύδι.

Τι θα χρειαστείτε

1 διάφανο ποτήρι νερό

Λίγους κόκκους αλάτι

Λίγο άσπρο ξύδι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γέμισε το ποτήρι με λίγο νερό και βάλε μέσα το αλάτι και το ξύδι. Τοποθέτησέ το στο χώρο που θέλεις να εντοπίσεις την αρνητική ενέργεια και άφησέ το εκεί για 24 ώρες. Την επόμενη μέρα πήγαινε να το ελέγξεις. Αν οι κόκκοι του αλατιού έχουν ανέβει στην επιφάνεια θαμπώνοντας παράλληλα το χείλος του ποτηριού τότε αυτό σημαίνει πως η αρνητική ενέργεια είναι παρούσα σε εκείνο το χώρο. xorisorianews.gr Όταν οι κόκκοι του αλατιού βρίσκονται στον πάτο τότε η αρνητική ενέργεια έχει απομακρυνθεί από τον χώρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τοποθέτησε το ποτήρι σε μέρος που να μην είναι ορατό από τους επισκέπτες, καθώς με τις ερωτήσεις τους θα ρουφηχτούν και οι ενέργειες τους εκείνη τη στιγμή από το ίδιο το ποτήρι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *