Ευκαιρία για την Μπουσάρ

107Η Εουζενί Μπουσάρ μπορεί να γίνει η πρώτη παίκτρια φέτος με δύο ημιτελικούς σε Grand Slam στο ενεργητικό της. Οι Ισπανοί πανηγυρίζουν για την Κάρλα Σουάρεθ-Ναβάρο (videos).

Οι πρωταγωνιστές του Αυστραλιανού Όπεν δεν είχαν φέτος μεγάλη τύχη στο Ρολάν Γκαρός. Η Εουζενί Μπουσάρ διαφωνεί και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του τουρνουά για πρώτη φορά.

Η νεαρή Γαλλοκαναδή απέκλεισε το Νο8 του ταμπλό, τη Γερμανίδα Ανγκελίκ Κέρμπερ, επικρατώντας με 6-1, 6-2 σε 52 λεπτά.

Η 20χρονη πρόλαβε να πετύχει 30 winners με μόλις 11 αβίαστα λάθη. “Υπάρχουν πάντοτε πράγματα να βελτιώσω. Θα προσπαθήσω να τα πάω καλύτερα στον επόμενο αγώνα μου”, σχολίασε η Μπουσάρ.

O επόμενος αγώνας της είναι με αντίπαλο την Κάρλα-Σουάρερ Ναβάρο. Η Ισπανίδα είχε νικήσει την Γαλλοκαναδή στη μοναδική τους αναμέτρηση. Βρίσκεται στα προημιτελικά για δεύτερη φορά και θέλει το κάτι παραπάνω φέτος.

Κι αν κάποτε το γυναικείο τένις κυριαρχούσε στην Ισπανία με την Αράντσα Σάντσες-Βικάριο και την Κοντσίτα Μαρτίνεθ, οι επιτυχίες δεν είναι πολλές τα τελευταία χρόνια. Η Ναβάρο νίκησε την Κροάτισσα Έιλια Τομλιλάνοβιτς με 6-3, 6-3 για την 34η νίκη της φέτος, περισσότερες από κάθε άλλη παίκτρια στην WTA Tour.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *