Ζήτησε τεστ DNA από τους μουσουλμάνους αθλητές

poutin large 3 3Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», o Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι από τη τρομοκρατία ζήτησε από μουσουλμάνους αθλητές που ζουν στο βόρειο Καύκασο να υποβληθούν σε εξέταση γενετικού υλικού και το δείγμα να το στείλουν στις ρωσικές αρχές πριν ξεκινήσουν οι Αθλητικοί Αγώνες…

Η κυβέρνηση της Μόσχας έχει ήδη ενημερώσει οκτώ μουσουλμάνους αθλητές να στείλουν το δείγμα σάλιου τους στη Ρωσία. Εκεί οι αρχές θα συλλέξουν το γενετικό τους υλικό για να μπορούν να το συγκρίνουν με αυτό που θα δώσουν όταν μεταβούν στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι οι αθλητές είναι αυτοί που προσέρχονται στον αθλητικό χώρο.

Οπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος Πούτιν έχει επικεντρωθεί στην κατάσταση της μουσουλμανικής περιοχής του Βόρειου Καυκάσου καθώς τη θεωρεί βραδυφλεγή βόμβα. Για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η κατάσταση στη νότια Ρωσία είναι δραματική, καθώς το υψηλό επίπεδο διαφθοράς, η εκτεταμένη ανεργία και το υψηλό ποσοστό γεννήσεων, παρέχουν ένα «γόνιμο έδαφος για τους εξτρεμιστές».

Οι αξιωματούχοι ασφαλείας της Μόσχας γνωρίζουν ότι τα κέντρα του ισλαμισμού, όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, επιδοτούν τις παράνομες στρατιωτικες οργανώσεις στον ρωσικό Καύκασο. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι η συνεδρίαση του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας στις 9 Σεπτεμβρίου, υπό την προεδρία του Πούτιν, επικεντρώθηκε στην κατάσταση της μουσουλμανικής περιοχής του Βόρειου Καυκάσου.

(defencenet)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *