Ζορίστηκαν οι Θάντερ, καθάρισε ο Τζορτζ

Ζορίστηκαν οι Θάντερ, καθάρισε ο Τζορτζ

Οι Θάντερ τα… χρειάστηκαν κόντρα στους Μάτζικ, ωστόσο η νέα μαγική εμφάνιση του Πολ Τζορτζ και ένα ακόμα triple-double του Γουέστμπρουκ αποδείχθηκαν αρκετά για να πάρουν τη νίκη με 132-122.

Το Ορλάντο έμοιαζε έτοιμο να κάνει την… ζημιά στους Θάντερ. Ο Πολ Τζορτζ όμως δεν έμοιαζε διατεθειμένος να πέσει "θύμα" έκπληξης και ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο οδήγησε τους Θάντερ στη νίκη με 132-122.

Το Ορλάντο αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικό, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενο με 69-62. Δεν έμεινε μάλιστα εκεί, παρά στην τρίτη περίοδο ξέφυγε με 79-67. Η διψήφια διαφορά φαίνεται όμως ότι ταρακούνησε τους Θάντερ, που απάντησαν με ένα επιμέρους σκορ 31-13, κλείνοντας την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 98-92.

Στην τέταρτη περίοδο η Οκλαχόμα Σίτι είχε βρει πλέον ρυθμό, ανεβάζοντας την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους (111-100), με το Ορλάντο να μην καταφέρνει έκτοτε να πλησιάσει ποτέ πιο κοντά από τους 6 πόντους.

Ο Πολ Τζορτζ με 39 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των Θάντερ, με τον Ντένις Σρόντερ να προσθέτει 20 πόντους, τον Τζεράμι Γκραν 19 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ 16 πόντους, 15 ριμπάουντ και 16 ασίστ.

Για τους Μάτζικ, ο Τέρενς Ρος είχε 26 πόντους, ο Εβάν Φουρνιέ 25 πόντους και ο Άαρον Γκόρντον 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ (αλλά και 8 λάθη).

AP Photo/Sue Ogrocki

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *