Η ΑΟΡΑΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..!

Και αυτό σημαίνει για πολλούς απο εσάς ότι εάν θέλετε να γεράσετε με μια καλή υγεία, τότε πρέπει να αλλάξετε σενάριο. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι το σώμα μας έχει έναν “φυσικό εχθρό” στο περιβάλλον μας και ονομάζεται βιομηχανία τροφίμων.

Μπορείτε να τους ονομάσετε και “Αόρατη Παγκόσμια Κυβέρνηση” επειδή έχουν μια απίστευτη δύναμη και έλεγχο στην τροφή σας. Η εικόνα σας δείχνει πού κολυμπούν τα μεγάλα ψάρια και πως κατασπαράζουν ότι βρουν στο διάβα τους, πως έχουν δυκτιωθεί με τον αόρατο ιστό της αράχνης.

Αυτές οι μεγάλες αράχνες είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να φτάσουμε τα 100 χρονάκια με υγεία. Είναι αυτοί που συστηματικά δηλητηριάζουν τον πληθυσμό με τα μεταλλαγμένα προϊόντα τους γεματα χημικά δηλητήρια, χρώματα, ζάχαρες, συντηρητικά, καταπραϋντικά φάρμακα για τα νεύρα σας και την λειτουργία του εγκεφάλου σας. Σας χτυπάνε στο Δόξα Πατρι, εκεί που υπάρχει ο έλεγχος του σώματος και δεν αναφέρουμε τα φάρμακα με τις στατίνες για να σας προκαλέσουν Αλζχάμερ και να σας κάνουν φυτό, χτυπώντας ξανά το Δόξα Πατρι.

Είναι οι “κύριοι” της παραπλάνησης των λαών, προσποιούμενοι ότι είναι επαγγελματίες και παρέχουν εργασία κερδίζοντας δίκαια τα λεφτά τους.

Πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε το ακόλουθο άρθρο στο εξωτερικό:

Το Συμβούλιο Παιδιών πιστεύει ότι η Nestlé μπορεί να δείξει με μεγαλύτερη σαφήνεια πόσο υγιές ή ανθυγιεινό είναι ένα προϊόν. Αυτό ανακοινώνεται από την Nestlé, η οποία εγκατέστησε το Παιδικό Συμβούλιο για πρώτη φορά φέτος.

Ο κατασκευαστής ζητά συμβουλές για το τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν τα παιδιά στην Ολλανδία να τρώνε υγιεινότερα. Ο διορισμός του συμβουλίου είναι σύμφωνος με το πρόγραμμα Nestle για υγιή παιδιά, το οποίο έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ότι τα 50 εκατομμύρια παιδιά παγκοσμίως θα φάνε υγιέστερα μέχρι το 2030.

Θα μπορούσατε το παραπάνω να το φάτε αμάσητο, γιατί αυτή είναι η κορυφή της αόρατης υποκρισίας. Η πολιτική σε όλες τις χώρες είναι συνυφασμένη με την βιομηχανία τροφίμων, οι κυβερνήσεις καθορίζουν και προστατεύουν τις αράχνες και όχι την υγεία των πολιτών τους.

Έτσι, αν θέλετε να φτάσετε τα 100 αρχίστε αμέσως να αποφεύγετε όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, λαχανικά και φρούτα. Το σώμα σας θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά για να σας κρατήσει γερούς.

Τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα πεζόδρομο, πολλά λαχανικά, λίγα φρούτα και ελληνικές ελιές για την υγεία σας.

ΚΟΡΑΚΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *