Η απάντηση Βόλου – Ξάνθης στον Θεοδωρίδη

Η απάντηση Βόλου – Ξάνθης στον Θεοδωρίδη

Ξάνθη και Βόλος απάντησαν με ανακοινώσεις στη δήλωση του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης επιτέθηκε στην Ξάνθη, διερωτήθηκε ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της, έκανε λόγο για "Μελιόπουλους, Φασίδηδες και Βελλίδηδες" και μίλησε για "στημένο πρωτάθλημα", λίγες μέρες πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ομάδα της Θράκης.

Από τη δήλωσή του στο στόχαστρο βρέθηκε και ο Βόλος, με τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Τόσο η ομάδα της Ξάνθης όσο και αυτή του Βόλου απάντησαν με ανακοινώσεις στον επίτιμο πρόεδρο των "ερυθρόλευκων".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ:

"Σχετικά με τον τεχνητό και εν πολλοίς προβοκατάρικο θόρυβο που επιχειρήθηκε από κάποιες πλευρές να προκληθεί, με αφορμή δήλωση του προπονητή της ομάδας μας Χουαν Φεράντο ότι ειδοποιήθηκε την Πέμπτη, δηλαδή δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους δανεικούς από τον δεύτερο στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι:

Όντως ο προπονητής ειδοποιήθηκε την Πέμπτη από τον τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, κ. Ακη Πέτρου ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, λόγω του όρου που έχει τεθεί στο πλαίσιο του δανεισμού. Το γεγονός ότι ο προπονητής μας μίλησε δημόσια, με ειλικρίνεια και αγνότητα, για το γεγονός αυτό, δείχνει με τρόπο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό ότι δεν υπήρχε κάποιος δόλος ή σκοπιμότητα, άλλως ουδέν θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας. Και εν τέλει δεν θα ρωτήσουμε κανένα, ούτε βέβαια θα απολογηθούμε για θέματα που αφορούν την λειτουργία της ομάδας μας. Υπάρχουν οι αρμόδιοι που αποφασίζουν

ΥΓ 1. Είναι τουλάχιστον γελοιότητα να μιλούν και να σχολιάζουν εκείνοι που οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

ΥΓ. 2 Μη στερείτε από τον φίλαθλο κόσμο τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη την τηλεοπτική του παρουσία. Και τηλεθέαση και γέλιο φέρνει…

ΥΓ.3 Με κάθε σεβασμό στον αρμόδιο υφυπουργό και τις δηλώσεις του θα τον προτρέψουμε να ξεκινήσει την προσπάθειά του από τις βαριές παθογένειες που κατατρέχουν το ποδόσφαιρό μας και αργότερα να ασχοληθεί με τα ήσσονος σημασίας θέματα".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ:

"Ας μας απαντήσει ο κ. Θεοδωρίδης ή η ίδια εταιρεία, ότι εκπροσωπεί επίσημα την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τότε θα του δοθούν επίσημα όλες ανεξαιρέτως οι απαντήσεις. Καλή συνέχεια κ. Θεοδωρίδη. Αναμένουμε".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *