Η αποκάλυψη της Κιμ Καρντάσιαν για μια μικρή παρανομία που έκανε στο παρελθόν

Η αποκάλυψη της Κιμ Καρντάσιαν για μια μικρή παρανομία που έκανε στο παρελθόν

Συνεργός της η αδερφή της Κλόι

Η πασίγνωστη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας –πλέον- Κιμ Καρντάσιαν μετά την αποκάλυψη ότι επέστρεψε στα θρανία και ότι σπουδάζει στη Νομική Σχολή έκανε άλλη μία, αυτή τη φορά όμως για το μικρό παραβατικό παρελθόν της.

Τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν είναι πλέον από τα πλιο πλούσια στον πλανήτη. Και μπορούν να έχουν ό,τι ζητήσουν. Η διάσημη τηλεπερσόνα σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι όταν ήταν έφηβη μαζί με την αδερφή της Κλόι έκλεψαν ένα ακριβό ζευγάρι γυαλιά ηλίου Dior.

« Ήταν δελεαστικό… απλά ένα άδειο κατάστημα. Η Κλόι ήθελε πολύ εκείνα τα γυαλιά ηλίου, έτσι τα πήρε και βγήκαμε έξω ανενόχλητες», είπε χαρακτηριστικά η Κιμ.

«Βρισκόμασταν στη Χαβάη και υπήρχε αυτό το κατάστημα Christian Dior και κανείς υπάλληλος δεν ήταν στην θέση του. Ήταν δελεαστικό … απλά ένα άδειο κατάστημα. Η Κλόι ήθελε πολύ εκείνα τα γυαλιά ηλίου, έτσι τα πήρε και βγήκαμε έξω ανενόχλητες». Ενώ συνεχίζοντας στην περιγραφή της κλοπής ανέφερε ότι «αυτά τα γυαλιά ηλίου ήταν τα πάντα! Τα έχω ακόμα μέχρι και σήμερα και ήταν τόσο διασκεδαστικό. Τόσο χαριτωμένο».

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *