Η «Βουλίτσα» από την τηλεοπτική Μουρμούρα μιλάει για το παιδί της Κλέλιας Ρένεση

Η «Βουλίτσα» από την τηλεοπτική Μουρμούρα μιλάει για το παιδί της Κλέλιας Ρένεση

Η συγκίνηση της Ελένης Κοκκίδου και η αμήχανη στιγμή στο πλατό

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Alpha Παντού», ήταν την Τρίτη η Ελένη Κοκκίδου. Η «Βουλίτσα» από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», λίγο πριν την επιστροφή της σειράς στις τηλεοπτικές οθόνες μίλησε για αρκετά, μεταξύ άλλων και για το παιδί της Κλέλια Ρένεση, μετά από σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας, Βίκυς Χατζή.

«Είδα και την Κλέλια Ρένεση. Ζήσατε φέτος και μια εγκυμοσύνη…», παρατήρησε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Για να απαντήσει η Ελένη Κοκκίδου: «Βέβαια, όλοι μαζί τη ζήσαμε. Και τώρα ζούμε το μωρό. Χθες είχαμε τη φωτογράφιση για τα καινούρια επεισόδια και έφερε και το μωρό της μαζί. Και τρελαθήκαμε…Είναι μία κούκλα… όποτε έχει γύρισμα η Κλέλια θα την βλέπουμε. Είναι το παιδί μας».

Ωστόσο, η επόμενη ερώτηση έφερε μία μικρή αμηχανία στο πλατό, προκαλώντας τη συγκίνηση της ηθοποιού. «Χτύπησε ποτέ για σένα αυτό το καμπανάκι της μητρότητας; Και αν χτύπησε το άκουσες ή συνειδητά έκλεισες τα αυτιά;», ρώτησε η Βίκυ Χατζή.

«Βεβαίως και χτύπησε. Ήθελα να κάνω παιδιά, προσπάθησα, αλλά είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν μπόρεσα τότε…», απάντησε η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *