Η κόντρα για τις πληρωμές στο σχήμα Σφακιανάκη – Πάολα

Η κόντρα για τις πληρωμές στο σχήμα Σφακιανάκη – Πάολα

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο…» αναφέρει χορεύτρια του Νότη

Δε λέει να κοπάσει ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει, μετά την ανακοίνωση ότι το πετυχημένο σχήμα Νότη Σφακιανάκη-Πάολα, στο ΓΚΑΖΙ Live ρίχνει αυλαία δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία. Καθημερινά βγαίνουν όλο και καινούργιες πληροφορίες, σενάρια και εκδοχές για το τι έφταιξε ή τι συνέβη ανάμεσα στους δύο καταξιωμένους λαϊκούς καλλιτέχνες και έληξαν τη συνεργασία τους με άδοξο τρόπο.

Και μέσα σε αυτόν το θόρυβο υπήρξαν και δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η Πάολα πλήρωσε από την τσέπη της στο προσωπικό του νυχτερινού κέντρου όλα τα χαμένα μεροκάματα, που φτάνουν τις 5 χιλιάδες ευρώ.

Ωστόσο, χορεύτρια από το μπαλέτο του Νότη Σφακιανάκη διαψεύδει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, δίνοντας τη δική της εκδοχή, σύμφωνα με την οποία η λαϊκή τραγουδίστρια δεν τους πλήρωσε, όπως έγραψαν. Μάλιστα, η Κατερίνα Βασιλείου ανέβασε σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook.

Κάτω από το συγκεκριμένο post υπήρξαν πολλοί θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη που έσπευσαν να υποστηρίξουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, ενώ υπήρξαν και σχόλια, όπου εξηγούσαν ότι η Πάολα πλήρωσε το προσωπικό του κέντρου και όχι το μπαλέτο του Σφακιανάκη, που είναι ξεχωριστό κομμάτι.

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο…..Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι «δημοσιογράφοι» και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή…..Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της…)», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ένας από τους χρήστες τής σχολίασαν: «Χορεύτριες του ΝΟΤΗ είστε …. τα λεφτά δόθηκαν σε αυτούς που δούλευαν αποκλειστικά στην επιχείρηση ΓΚΑΖΙ !!! Μην προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες …από πότε οι χορεύτριες ενός τραγουδιστή αποτελούν προσωπικό ενός μαγαζιού;» και η απάντησή της ήταν η εξής: «Από τη στιγμή που ισάξια μας χρησιμοποίησαν αυτό δεν είναι το δίκαιο. Δεν έχετε ιδέα τα ποσά που παίζουν!
Αλλά σε διαβεβαιώ ότι αυτά δεν καλύπτουν ούτε το 1/3! Η αλήθεια είναι Αυτή».

Πάντως, η εντυπωσιακή χορεύτρια σε άλλο της σχόλιο έπλεξε το εγκώμιο της τραγουδίστριας για το πόσο καταπληκτική είναι.

Το χρονικό της κόντρας

Με μία ανάρτησή της στα social media την περασμένη Κυριακή, η Πάολα με λύπη ανακοίνωνε το τέλος της συνεργασίας της με το Νότη Σφακιανάκη στο ΓΚΑΖΙ, πριν ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στα τέλη Μαρτίου. Μάλιστα, στην ανάρτηση αυτή η τραγουδίστρια ανέφερε μεταξύ άλλων, πως είναι η πρώτη φορά που δεν τελειώνει μια σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασε μαζί του ενώ ευχαριστούσε την επιχείρηση Μαροσούλη και τους 120 εργαζόμενους που πλέον είναι οι 120 νέοι φίλοι της.

Μετά ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου, για το τέλος της συνεργασίας, όπου έκανε λόγο για «προσωπικούς λόγους των καλλιτεχνών», ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που επέλεξε το συγκεκριμένο σχήμα για τη διασκέδασή του, καθώς και τους τραγουδιστές και τους συντελεστές του προγράμματος.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» ανέφεραν πως το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη ισχυρίζεται ότι αντιμετώπιζε θέματα γιατί η Πάολα ήταν πολύ … θορυβώδης.

«Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ. Μάζευε φίλους και συνεργάτες ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο πρόγραμμα και έμεναν μέχρι αργά το πρωί. Το καμαρίνι του Νότη ήταν μεσοτοιχία με εκείνο της Πάολα και η μουσική και τα τραγούδια ήταν στη διαπασών» ανέφερε μεταξύ άλλων το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε ότι το κλίμα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες ήταν βαρύ από τις πρόβες κιόλας, ενώ κι εδώ έγινε λόγος για τον «θόρυβο» που φέρεται να έκανε η Πάολα κι ενοχλούσε τον συνάδελφό της. Επίσης, αναφέρθηκε ότι η τραγουδίστρια έστειλε δικό της συνεργάτη να πληρώσει όλα τα χαμένα μεροκάματα μέχρι τις 23 Μαρτίου σε όλο το προσωπικό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως λίγες ώρες αργότερα η νεαρή χορεύτρια του Νότη Σφακιανάκη, στο ίδιο post για τις πληρωμές, έγραψε σε σχόλιο της, ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN, που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο το μεσημέρι.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *