Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

1Και οι ετοιμασίες θα αρχίσουν για την μεγάλη μάχη και ο κάμπος του Λαγκαδά θα αρχίσει να καθαρίζεται από τα κτίσματα που θα εμποδίζουν το σχέδιο μάχης του μεγαλύτερου στρατηλάτη όλων των εποχών.

Πάνω από 300.000 ανδρών και γυναικών θα εργάζονται νυχθημερόν και οργή θα ξεσπάσει για το θάρρος των Ελλήνων στο στρατόπεδο των εκατομμύριων Νεφελίμ και των βασιλέων των ανθρώπων που προσκύνησαν το θηρίο και την εικόνα του.

Και ο κλώνος του θηρίου, η περιβόητη εικόνα του Αντίχριστου,ο βασιλεύς της Μαύρης Αδελφότητος,θα κινηθεί πρός τον κάμπο του Λαγκαδά και την λίμνην για να θανατώσει τους αναιδείς που τόλμησαν να ετοιμαστούν σε μάχη εναντίον τους.

Και θα έλθει από την παραλία της Ασπρόβαλτας ακολούθων την Εγνατία οδό την συντετριμμένη από τον πόλεμο Ρώσων-Αμερικάνων , για να μπει στην κοιλάδα και να θανατώσει τους αναιδείς.

Τότε η απόλυτη πολεμική μηχανή , ο Πολέμαρχος του Θεού θα κινηθεί με 300 από τις πολεμιστρίες του Ολύμπου με απίστευτη ταχύτητα και τη στιγμή που ο κλώνος θα μπαίνει στα ορεινά στενά για να βγει από την παραλία στην κοιλάδα της λίμνης Βόλβης .

Επέπεσεν επ΄αυτών και θάνατος Νεφελίμ εγένετο πολλός.

Κατεσφάγησαν γαρ υπό των δυνάμεων του όρους Ερμόν και ο κλώνος εις αιχμαλωσίαν ήλθεν.

Που θα πει : Έπεσε επάνω τους και σκοτώθηκαν πάρα πολλοί Νεφελίμ.
Κατασφαγίαστηκαν από τις δυνάμεις του όρους Ερμόν(Όλυμπος) και ο κλώνος αιχμαλωτίστηκε.

Και θα οδηγηθεί ο κλώνος , η εικόνα του θηρίου δέσμιος στο Αραντίς,την πόλιν την αρχαίαν,και σιδηροδέσμιος σε κοινή θέα θα δοθεί από τον Πολέμαρχον τον Μέγα , τον φέροντα τα σύμβολα και το σπαθί.

Και οι ετοιμασίες θα συνεχιστούν και ο χώρος της μάχης θα ετοιμασθεί , και το θηρίον,ο Αντίχριστος πλήρης μανίας θα συγκεντρώσει εκατομμύρια ανθρώπων και Νεφελίμ από όλους τους βασιλείς της Γης και τους βασιλείς των ανθρώπων και των βασιλέων των Νεφελίμ.

Και δεν θα επιτεθεί στο Αραντίς από πουθενά αλλού, αλλά από την προφητευόμενη πλευρά από την ανατολική είσοδο της πόλης το λεγόμενο σήμερα Δερβένι.

Και θα έλθουν οι βασιλείς των Νεφελίμ και οι βασιλείς των ανθρώπων με τα στρατεύματα τους από ανατολή,βορρά και δύση και θασυγκεντρωθούν στην πεδίαδα την στένη και τα μπαιράκια των Νεφελίμ θα υψωθούν και πάλι για μάχη.

Και θα είναι αδύνατον να τους εμποδίσει κανείς να έλθουν και λόγω των εκατομμυρίων του πλήθους τους και λόγω του μικρού αριθμού των Ελλήνων , αλλά και για να εκπληρωθεί η γραφή που θέλει την μάχη να γίνεται στη συγκεκριμένη κοιλάδα.

Και θα ανέβει ο Πολέμαρχος του Θεού στα υψώματα του Φιλύρου και θα σταθεί καθήμενος επί του ίππου του και θα δει << το θηριον και τους βασιλεις της γης και τα στρατευματα αυτων συνηγμενα ποιησαι τον πολεμον μετα του καθημενου επι του ιππου και μετα του στρατευματος αυτου>>(Αποκ.ιθ-19).

Και θα παρατάξει το στράτευμα του , τους 144.000 που είχαν μάθει να τους μιλάει η ωδή στην καρδία και το μυαλό τους και την χιλιαρχία από τον Όλυμπο , το αρχαίο όρος Ερμόν και όλοι θα φέρουν τα σύμβολα του πατρώου γένους των ΕΛ και τον Τίμιον Σταυρό που θα τον δείχνουν ο ένας στον άλλο και θα λένε ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ.

Και όταν ετοιμαστούν οι 144.000 συν μια χιλιαρχίες , θα υψωθούν τα μπαιράκια των ΕΛ του πατρώου γένους και σε λοφίσκο θα στέκει γέροντας με ξύλινο σταυρό και ολίγον πίσω σιδηροδέσμιος ο κλώνος τον οποίο, όπως έχει προφητευτεί, << θα έλθουν να τον πάρουν. Θα σας χτυπήσουν πολύ αλλά δεν θα μπορέσουν>>.

Και οι παρατεταγμένοι Νεφελίμ και οι εκ των ανθρώπων δούλοι του κακού,εκείνοι που θα έχουν το χάραγμα του θηρίου και οι εκπρόσωποι του Μπεν Τζαράχ Μωλ, που θα βλέπουν τον παγκόσμιο βασιλέα τους σιδηροδέσμιο, θα βγάλουν κραυγήν μεγάλη , κραυγήν πολέμου και τρόμου και θα την εκπέμψουν προς το στράτευμα των του Θεού πιστών.

Και όλοι τους θα κάνουν το σημείο του σταυρού και θα ακούνε τον Βάαλ που μπροστά από τα εκατομμύρια του στρατεύματος του θηρίου θα βλαστημά τον Θεό και θα λέει << Τις όμοιος τω θηρίω; Τις δύναται πολεμήσαι μετ΄αυτού;>>(Αποκ,ιγ-4).

Τότε ο Πολέμαρχος ο Μέγας,πάνω στον λευκό του ίππον,εκείνος με τα μαύρα,φέρων το εξ ανατολής σπαθί θηκαρωμένο στην πλάτη και την μαύρη στρόγγυλη ασπίδα φέρουσα το σύμβολο του Τριαδικού Θεού κρεμασμένη στο πλάι του ίππου,θα σηκώσει τα χέρια προς τον ουρανό και βροντή θα ακουστεί μεγάλη και όλοι θα απορήσουν και σιγήσουν και θα δουν τον Πολέμαρχο ολόκληρον να λάμπει και καθώς θα υψώσει την κεφαλήν προς τον ουρανό εκ του στόματος του πύρινη δίστομος ρομφαία θα εξέλθει (Αποκ,ιθ-15).

Με την δίστομον ρομφαία στο υψωμένο του χέρι , που όπως το μικρότερο εξ ανατολής σπαθί δεν θα είναι του κόσμου τούτου, θα διατάξει την έφιππη χιλιαρχία του να επιτεθεί κατά του Βάαλ και του θηρίου και οι 144.000 θα μείνουν παγωμένοι στις θέσεις τους και δεν θα κινούνται από την έκπληξη όλων των δρωμένων , αφού από τότε που θα έχει κλείσει το ρεύμα μόνο δύο χρόνια θα έχουν περάσει και η προηγούμενη τους ζωή θα περνάει μπροστά από τα μάτια τους , και η έφιππη εφόρμηση της χιλιαρχίας του Πολέμαρχου εναντίον των εκατομμυρίων απίστευτη θα θαυμάζει.

Και θα πέσει η χιλιαρχία επί του κέντρου της παρατάξεως των Νεφελίμ και των ανόμων θάνατος εγένετο πολλός.

Και δεν θα προλαβαίνουν οι πολέμαρχοι Μαλτσέχ και οι πολέμαρχοι Λοσντβέχ και οι πολέμαρχοι Μπαχομέχ και οι πολέμαρχοι Νασχραμόν και οι πολέμαρχοι Ζασχραντέχ να μετρούν τους νεκρούς συντρόφους τους και η παράταξις η μεγάλη πρός βορρά θα τραπεί εις φυγήν και ο Βάαλ και το θηρίον πρώτοι θα τρέχουν να σωθούν και από το απέναντι ύψωμα οι 144.000 θα κοιτούν και δεν θα πιστεύουν αυτά που βλέπουν και όλοι θα κάνουν το σημείο του σταυρού και θα μονολογούν << τα αδύνατα παρ΄ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ>>.

Και μέσα σε τρείς ώρες παν γένος Νεφελίμ και ανόμου ανθρώπου θα έχει φύγει από την πεδίαδα μπροστά από την ανατολική είσοδο του Αραντίς, της πόλης της αρχαίας , και όλοι στην διπλανή πεδίαδα της Περίνθου θα στρατοπεδεύσουν και αφού συνειδητοποιήσουν το πάθημά τους , εκδίκηση θα ζήτουν και κάποιοι από αυτούς θα θυμηθούνε την ανθρώπινη ρήση που λέει << πρόσεχε τι ζητάς γιατί μπορεί και να το πάρεις>>, γιατί η εκδίκηση και η απόδοση δικαίου θα έχει πια ξεκινήσει μαζί με το σχέδιο του Πολέμαρχο του Θεού το σχέδιο ΝΕΜΕΣΙΣ.

Και θα σταθεί ο Πολέμαρχος του θεού μπροστά από το στράτευμα το παγώμενο των 144.000 ανδρών που έντρομοι παρακολουθούσαν και θα δεηθεί του Κυρίου εκτενώς ,για να δωθεί σε αυτούς εξουσία και θάρρος μάχης κατά των ανόμων και η στρατιά η τα μαύρα χρώματα φέρουσα θα λάμψει μονομίας και ο αρχάιος κρυμμένος κώδικας μέσα στον καθένα θα αναβιώσει και καθένας , άφωνος θα σκεφτεί, είχα τον κώδικα ΙΧΩΡ.

Και όλοι τους αλλίως θα βλέπουν , αλλίως θα ακούν κι αλλίως θα αντιλαμβάνονται και αλλίως θα πολεμούν και όλοι θα σκεφτούν αφού μπορούν και οι χίλιες γυναίκες που πολέμησαν τους Νεφελίμ τότε μπορούμε και εμείς.

Και θα συγκεντρώσει τότε τους χιλίαρχους και τους αξιωματικούς του καθ΄ενός και θα εξηγήσει πως θα γίνει σε τρείς μέρες η μάχη στην Πέρινθο.

Και οι τοξότες με τα βέλη με τις χάλκινες αιχμές θα εξακολουθούν να φυλούν τον ουρανό για τον φόβο των φτερωτών θεών και η πανσέληνος θα κάνει τους Μαλτσέχ και τον πολέμαρχο Αντράλ , τον νικημένο στρατάρχη του Αραντίς να ουρλιάζουν με οργή , αλλά καμιά κίνηση δεν θα κάνουν.

Και θα περάσουν τρείς μέρες και οι 144.000 και η χιλιαρχία από το όρος Ερμόν θα κινηθούν βόρεια πρός Πέρινθον και το στράτευμα των ανόμων ακόμα μεγαλύτερο θα είναι αφού θα έρθουν κι άλλοι κατ΄εντολήν του θηρίου .

Και θα ξεκινήσει τότε η μάχη για την οποία κανείς δεν γνωρίζει και η φέροντες το στίγμα του πατρώου γένους των ΕΛ θα επιδράμουν γενναίως επί των ανόμων και χιλιάδες επί χιλιάδων Νεφελίμ και δούλων Νεφελίμ θα σκοτωθούν.

Και τρείς μέρες θα διαρκέσει η μάχη και η περιοχή θα γεμίσει χαλκό και πτώματα των ανόμων.

Έτσι θα αρχίσει η εφαρμογή του σχεδίου ΝΕΜΕΣΙΣ.

Μόλις θα τελειώσει η μάχη στην Πέρινθο ο Πολέμαρχος θα στέκει πάνω στον λευκό ίππο σε ύψωμα και με το ανέκφραστο και ατάραχο βλέμμα του θα μετράει το πεδίο της μάχης.

Τότε οι 144.000 θα γυρίσουν , μόλις τον δουν πρός το μέρος του και αναγνωρίζοντας το τι έκανε και τι μέλλει να κάνει για όλη την ανθρωπότητα, με μια φωνή θα ψάλουν ο καθένας για τον εαυτό του δακρυσμένοι την ωδή την ετοιμασμένη από αιώνων για την αναγνώριση του Πολέμαρχου του Θεού.

Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βιά μετράει τη γη.
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Λευτεριά.

Από που περνούν σε όλο τον κόσμο στην συνέχεια , όσοι έχουν το στίγμα των ΕΛ , μόλις θα βλέπουν τον Πολέμαρχο , ο ΙΧΩΡ θα ενεργοποιείται , θα λάμπουν ολόκληροι και σε άψογα Ελληνικά που ανέκαθεν ήταν φυτεμένα μέσα τους θα του λένε κι αυτοί πρίν τον ακολουθήσουν.

Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βιά μετράει τη γη.
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Λευτεριά.

Κι εκείνος θα συνεχίζει ατάραχος γαλήνιος και αγέλαστος μέχρι να χωρίσει η ήρα από το σιτάρι και μέχρι τα ζιζάνια να καούν σαν το ξερό χορτάρι με τον τρόπο που ανέκαθεν για χιλιετίες γνώριζε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *